Бояна Ауто : Автокъщи и Чейндж бюра

Бояна Ауто

Тук всеки знае как може да бъде прекаран. Но въпреки това измамите са ежедневие. Кажете къде и как са ви измамили. Нека не страдат други хора.

Бояна Ауто

Мнениеот avto_maniac на Вто Май 19, 2009 1:39 pm

Приятели, искам да Ви се оплача от Бояна Ауто на ул. Бяло поле 8 д (бул. България преди Околовръстен път). Запазих си час при тях .... 2 седмици напред за диагностика на централното заключване. Проблема ми е, че предните ключалки на вратите на се отварят, или по-точно се отварят много рядко от дистанционното. Със ключа предна лява се отваря/затваря винаги, като отваря/затваря и всички други, а предна дясна се отваря и затваря когато си иска.
Та отидох на място, но предварително си оставих белези по корите на вратите, защото бях чул това онова за този сервиз. Казаха ми, че ставало много бавно - за около 3 или 4 часа, та нямало смисъл да чакам. След 3 часа ми се обадиха по телефона и ми казват, че и двете ключалки не работят и трябва да се сменят, като на предна лява е изгоряло моторчето на централното, а предна дясна имала механичен проблем. Оправянето щяло да ми струва 260 лв. за лявата и 230 лв. за дясната за части и работа отделно. Казах им да забравят. Отидох да си взема колата, платих си, дадоха ми ключовете и си намерих колата на един паркинг. С дистанционното предна лява ми се отвори (тази с изгорялото моторче!!!!). Огледах корите - белезите си стояха - не ги бяха пипали. Ядосах се и отидох да попитам в какво се състояла диагностиката им, като корите не са сваляни. Приемчика отиде да попита и после ми казва, че то се диагностирало с компютър. Ахаааа! Питам го за колко време става диагностиката с компютър - той: за 2 мин.
Ахаааааааа! Питам а защо тогава сутринта ми казаха 3-4 часа? Той ми вдига рамена!!! Гледам фактурата - фактурирали са ми 0,8 часа = 48 мин. Питам го защо тогава са ми фактурирали 48 мин. като става за 2? Той вдига рамена! Питам го, как тогава моторчето на лявата врата ми проработи, когато "диагностиката" им показа, че е изгоряло? Той ми вдига рамене! Супер много се ядосах. Ако си бях видял колата първо, въобще нямаше да им платя на тези измекяри.
Така че колеги, ако решите да им ползвате услугите, винаги имайте едно на ум!
avto_maniac

Re: Бояна Ауто

Мнениеот oparen на Вто Май 19, 2009 2:14 pm

Прати го това на мейл-а на шефа или там някой от Бояна Ауто. Не вярвам да им е фирмена политика този начин на работа. Просто трябва да се започне борба срещу измекярите, с които се е напълнило навсякъде. Като уволнят един-двама и ще понамалеят. А едно официално оплакване е добро начало. :evil: :evil:
oparen

Re: Бояна Ауто

Мнениеот vesko vaza на Вто Юни 09, 2009 12:17 pm

я затова Ваз-а си ми е добре, няма централно ни климатик или нещо такова, ама като я пипна тая бегачка и пали, върви като пушка :)
vesko vaza

Назад към Автокъщи и Чейндж бюра