ВНИМАНЕ!!! Автокъща Комерсиал Груп, Сливен - НЕКОРЕКТНИ : Автокъщи и Чейндж бюра

ВНИМАНЕ!!! Автокъща Комерсиал Груп, Сливен - НЕКОРЕКТНИ

Тук всеки знае как може да бъде прекаран. Но въпреки това измамите са ежедневие. Кажете къде и как са ви измамили. Нека не страдат други хора.

ВНИМАНЕ!!! Автокъща Комерсиал Груп, Сливен - НЕКОРЕКТНИ

Мнениеот auto_fraud на Вто Юли 14, 2009 5:46 pm

Комерсиал Груп гр. Сливен ул.Кокиче 3 зад бл.64 между жп и автогара
/давам адреса за да не стане объркване с друга автокъща или фирма със сходно име/

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКОРЕКТНИ ТЪРГОВЦИ!!!

Внимавайте с тази автокъща. Некоректно отношение,променят цените на договорени автомобили 5 минути преди покупката. Предлаганите автомобили са със скрити сериозни дефекти, които до последно биват прикривани и замаскирани от служителите.
auto_fraud

Re: ВНИМАНЕ!!! Автокъща Комерсиал Груп, Сливен - НЕКОРЕКТНИ

Мнениеот ivo на Нед Окт 25, 2009 1:50 pm

VNIMANIE TOZI KOITO E NAPISAL TOVA ZA AVTOKA6TATA E IZMAMNIK AZ SAM KLIENT NA TAZI AVTOKA6TA I SAM DOVOLEN KLIENT NIAMA PO KOREKTEN 4OVEK OT SOBSTVENIKA NA MNOGO DOBRI CENI SA KOLITE U4UDVAM SE KOLKO ZAVISLIVI HORA IMA
ivo

Re: ВНИМАНЕ!!! Автокъща Комерсиал Груп, Сливен - НЕКОРЕКТНИ

Мнениеот stanimir123456 на Нед Окт 25, 2009 6:24 pm

az sam ot gorna orqhovica i re6ih da si kupq kola ot tazi avtoka6ta prez denq nemojahme da regestrirame zakupenata ot men kola no sobstvenika be taka dobar da me nastani v hotel i na sledva6tiq den regestrirahme kolata i do den dne6en kolata e v otli4no sastoqnie.MNOGO SAM DOVOLEN OT CENATA I OT KOLATA I SAM PROTIV NAPISANOTO V TOZI SAIT
stanimir123456

Назад към Автокъщи и Чейндж бюра