Възмутен съм от тази провинциална журналистика

Сега ще разберете защо и защо си избрах този ник. Не бях си ходил в родното градче повече от 6 месеца и сега в неделя си отидох най-после.Знаете че човек има стари приятели и сядаме на почашка.По едно време единия вика "А бе ти намери ли си овена?" Какъв овен ? "Ами дето ти го откраднали от село" какво се оказа едно смотано месно журналистче изписало статия как роми ми откраднали овена, как съм ги гонил да ги стрелям и ме прибрали в полицията за 24 часа. Селото е близо до града и сега всички знаят как съм гърмял по хората,как ме прибрали ченгетата с белезници.Видях и жалкото весниче дето е снякакъв тираж 200-300броики. Идеше ми да го намеря тоя писач и наистина да го гръмно малоумника му с малоумник. Не за друго ами ако старците ми бяха чули . Ама иначе се пишат четвърта власт, само да си измислят ги бива. Нямам нищо на село, къщата я продадох преди 4-5 години, нямам овца, ни кокошка, амасе сдобих с овен.И цял ден днес на маитап приятелите ми викат Насо овена, ма то съм си овен щото не го намерих тоя псевдожурналист и да му гръмна веднъж да се нас.ре поне, моля да ме извините за приказката.