Имам ли овен или нямам овен? : Вестници и Списания

Имам ли овен или нямам овен?

Невярна реклама, която ви е подвела. Неистинска информация, касаеща вас или ваш близък, или познат. Манипулиране на общественото мнение, за което сте разбрали. За всичко това може да соделите тук.

Имам ли овен или нямам овен?

Мнениеот Ovena на Пон Окт 13, 2008 1:01 pm

Възмутен съм от тази провинциална журналистика :x Сега ще разберете защо и защо си избрах този ник. Не бях си ходил в родното градче повече от 6 месеца и сега в неделя си отидох най-после.Знаете че човек има стари приятели и сядаме на почашка.По едно време единия вика "А бе ти намери ли си овена?" Какъв овен ? "Ами дето ти го откраднали от село" какво се оказа едно смотано месно журналистче изписало статия как роми ми откраднали овена, как съм ги гонил да ги стрелям и ме прибрали в полицията за 24 часа. Селото е близо до града и сега всички знаят как съм гърмял по хората,как ме прибрали ченгетата с белезници.Видях и жалкото весниче дето е снякакъв тираж 200-300броики. Идеше ми да го намеря тоя писач и наистина да го гръмно малоумника му с малоумник. Не за друго ами ако старците ми бяха чули . Ама иначе се пишат четвърта власт, само да си измислят ги бива. Нямам нищо на село, къщата я продадох преди 4-5 години, нямам овца, ни кокошка, амасе сдобих с овен.И цял ден днес на маитап приятелите ми викат Насо овена, ма то съм си овен щото не го намерих тоя псевдожурналист и да му гръмна веднъж да се нас.ре поне, моля да ме извините за приказката.
Ovena

Re: Имам ли овен или нямам овен?

Мнениеот lud_gidiq на Вто Окт 14, 2008 11:43 am

ти като го гръмнеш ще му спестиш мъките на този.я го остави да се мъчи...
lud_gidiq

Мнениеот katerina на Вто Окт 14, 2008 3:36 pm

Oh, Ovena padnah ot smiah s twoia oven. izviniavai, no e mnogo sme6no tova, koeto ti se e slu4ilo, a pak az se idosvam za edno palto. :P
katerina

Мнениеот mitencety на Сря Окт 15, 2008 12:44 pm

има една приказка "като кажат по радиото че сестра ти е к***а върви доказвай че нямаш сестра..."
mitencety

Мнениеот vuzell на Чет Апр 02, 2009 10:26 am

Не се вдявайте - това е точна наука и рекламодателите плащат точно за това.
vuzell

Назад към Вестници и Списания