Сайт купете евтино : Сайтове

Сайт купете евтино

Освен всички изброени злоупотреби в по-горните медии, в днешно време сайтовете могат и да предлагат стоки онлайн. Много от тях са напълно коректни и улесняват нашето ежедневие, но много, скрити зад анонимността, ни пробутват боклуци. Ако знаете кои са ...

Сайт купете евтино

Мнениеот sin_city на Пет Апр 10, 2009 10:51 am

Спечелих 2 продукта в купете евтино през 2009г., издадоха ми проформа фактура с дата 2008г. и двата ми продукта не са пристигнали вече повече от 20 дни. В сайта им има потребители които наддават по цял ден, без да печелят почти нищо, никога не наддават един срещу друг и само вдигат цените. Мисля че съпорта им е толкова зле защото нямат време да ни отговорят от толкова наддаване на собствения им сайт. Като прибавим и факта че имат по 5 търга на ден трява да призная че съм излъган. Управителя им г-н Чушков повтаря едно и също нещо без почивка, дано ми пратят двете награди и да не се занимавам с тези пържилки повече!
sin_city

Re: Сайт купете евтино

Мнениеот ne_4ovek на Съб Апр 11, 2009 10:19 am

ебати паляците...
ne_4ovek

Мнениеот tamariza на Нед Май 10, 2009 9:25 am

sin-city е спечелил 2 продукта от сайта kupeteevtino през 2009 год.Аз имам 6 печалби от декември 2008 год.,които все още не съм получила и едва ли ще получа някога.Още повече,че сайта вече не съществува.Имам съмнения,че е преименуван на http://dev.pixmasoft.ee/sendioksjon.ee/bg/.Всичко във този сайт е като бившия,дори и рекламата,че "Ние сме млад, динамичен и изпълнен с енергия екип".
Атафин ЕООД, ЕИК: 200798742
ул. Академик Методи Попов 22A,
София, 1113.
Това е адреса на новия сайт.А на стария е :Итифон БГ ЕООД
ул.Академик Методи Попов 22А
София 1113.
В стария сайт имаше дадени два мобилни телефона за връзка,които са изключени и един стационарен,на който никой не отговаря.Пращах имейли на собственика г-н Мирослав Пиперов-никакъв отговор.Иначе веднага след спечелването на съответния продукт получавах проформа фактура за заплащането му.И аз като съвестен участник и потребител плащах веднага,с надеждата,че колкото по-бързо платя,толкова по-бързо ще получа и продуктите.За съжаление вече 5 месеца няма никакъв резултат и едва ли ще има.Както се казва "не е виновен който изял зелника,а който му го дал". :roll:
tamariza

Мнениеот emigranta на Пон Май 11, 2009 7:00 am

Добре де аз тука така като чета какви неща сте преживяла с този сайт. Няма ли някоя агенция, за защита на потребителя или и аз не знам коя, да се оплачете да подадете жалба или нещо такова? Ако наградите са ви големи, защо направо не ги съдите?
emigranta

Мнениеот tamariza на Вто Май 12, 2009 2:17 pm

emigranta написа:Добре де аз тука така като чета какви неща сте преживяла с този сайт. Няма ли някоя агенция, за защита на потребителя или и аз не знам коя, да се оплачете да подадете жалба или нещо такова? Ако наградите са ви големи, защо направо не ги съдите?

:lol: И ще има ли ефект от това да ги осъдя?Първо ще пръсна много повече пари от колкото съм загубила,второ да са осъдили до сега някой мошеник?Делата се влачат с години,всичко се повтаря до болка и накрая губиш желание за всичко.Не,тук в нашата държава можеш да осъдиш само някой кокошкар,но не и мошеници като този.
tamariza

Мнениеот elena на Сря Май 13, 2009 3:02 pm

tamariza написа:
emigranta написа:Добре де аз тука така като чета какви неща сте преживяла с този сайт. Няма ли някоя агенция, за защита на потребителя или и аз не знам коя, да се оплачете да подадете жалба или нещо такова? Ако наградите са ви големи, защо направо не ги съдите?

:lol: И ще има ли ефект от това да ги осъдя?Първо ще пръсна много повече пари от колкото съм загубила,второ да са осъдили до сега някой мошеник?Делата се влачат с години,всичко се повтаря до болка и накрая губиш желание за всичко.Не,тук в нашата държава можеш да осъдиш само някой кокошкар,но не и мошеници като този.

Ами като нещеш да правиш нищо и да си потърсиш по някакъв начин правата плачи тука.
elena

Мнениеот emigranta на Сря Май 13, 2009 3:12 pm

elena написа:
tamariza написа:

Ами като нещеш да правиш нищо и да си потърсиш по някакъв начин правата плачи тука.

Не знам все ми се струва, че тая държава може да се оправи ама ние не искаме. Имаш права бе човеко :!: :!: :!:
emigranta

Назад към Сайтове