Съдия - безхаберен : Юристи

Съдия - безхаберен

В тази категория попадат адвокати, нотариуси, съдии и прокурори, които са се самозабравили. Използват своето служебно положение само за лични облаги. А това ви е струвало загуба на средства или още по-лошо...

Съдия - безхаберен

Мнениеот qroslav на Чет Апр 02, 2009 10:42 am

имах договор с една фирама. Свърших си работа и фирамта ми издаде фактура. На другия ден смениха директора и новия директор отказа да плаща. Заведох дело - две години в районния съд - спечелих. Още 1,5 година в окръжния - загубих, защото:
Внимание! "поради неявяване и липса на интерес от моя страна".
Истината: през всичките 3,5 години се явявах на всички заседания, макар че трябваше да пътувам по 400 км в едната и още 400 км в другата посока. Присъствах на и на последното заседание. Това се доказва от командировъчното ми (подписано от същия съдия) и от пътния лист на колата. Същото дело водеше и мой колега (и той с командировъчно, подписано от същия съдия) - той обаче печели делото.
Да, съдията ми подписва командировъчното по време на заседанието, след това губя защото " не съм се явил".
Както искате тка го тълкувайте.
Заради такива "съдии" в България няма правосъдие и затова хората предпочитат да си оправят бакиите по извън съдебен начин.
Затова Брюксел ни спира 400 млн евро субсидии. А това е не крупна, а огромна щета за държавата - защо никой не я разследва??
qroslav

Re: Съдия - безхаберен

Мнениеот ne_4ovek на Пет Апр 24, 2009 8:16 am

е защо да се разследват един друг.... днеска единия прави поразии не го притесняват, на другия ден друг си прави неговите си неща пак никой не го интересува и всичко си е един затворен кръг....няма луди да излизат от кръга... ;)
ne_4ovek

Назад към Юристи