в Била-зле : Служители, непопадащи в горните категории

в Била-зле

Има много служители, които могат да ни карат да се чувстваме ПРЕЕБАНИ и да няма категория за тях. Това не означава, че те по-малко вгорчават живота ни. Просто в нашата страна има доста такива и ще разводним много категориите, затова останалите тук..

в Била-зле

Мнениеот katerina на Сря Окт 29, 2008 6:58 pm

За Била съм съгласна, че нещо им куца в много работи. Не стъпвам там вече половин година, след като разбрах, че нищо не е наред- продукти с изтекъл срок за годност, навъсени касиерки, охранители без табели за идентификация и грубияни, управителител, който не знае законите..ане, има по-добри магазини. Според мен всичко зависи от шефовете ако си гледат работата всичко върви, ако си джуркат кафетата става "мишките играят, щото котаракът спи". В Кауфланд не съм ходила скоро, ама беше добре преди.
katerina

Re: в Била-зле

Мнениеот mitencety на Сря Ное 05, 2008 12:09 pm

Откъде купувате плодове и зеленчуци?
От известно време аз ги купувам от супермаркетите. Причината е много проста - мога сама да си избирам плодовете, зеленчуците и ядките, везните в магазините са електронни и няма да ме измамят, поне не много.
На пазарите действува правилото 'ако не излъжеш, няма да продадеш', е да, ама на мен не ми е приятно да ме лъжат.
Преди време чаках много гости и купих от Женския пазар 10 кг картофи. Хубави бяха, но и доста скъпи. Не ми направиха отстъпка заради по-голямото количество, но както и да е. У дома ги претеглих и се оказа, че са по-малко от 9 кг. (Тогава не знаех, че на пазара има контролна везна). Вчера пък купихме картофи от кварталното пазарче от едни съседи. Бяха наистина скъпи, но това не им пречеше да бъдат загнили. В крайна сметка съседите ме загубиха като клиент.
Вече няма да подпомагам бизнеса на дребните мошеници и приключвам със зеленчуковите пазари.
mitencety

Мнениеот elena на Сря Ное 05, 2008 12:12 pm

В петък ходих в "Метро" да си поопресня запасите в кухнята.Купих си олио,удобните двулитрови бутилки на "Калиакра"-доскоро произвеждано в Добрич.Преди малко го използвах за пръв път (откакто го закупих) и.....УЖАС!!!! Няма нищо общо със слънчогледа от етикета-чиста рапица!Все повече на пазара се продава рапично олио под уверението,че може да се "пържи,готви,за салати"....
elena

Мнениеот ne_4ovek на Пет Фев 27, 2009 10:47 am

Един съвет от мене, Хора гледайте срока на годност!Има такива мърлячи където слагат стоки с изтекъл срок и като не погледнеш и си хвърляш парите на вятъра. :roll:
ne_4ovek

Мнениеот fifi на Вто Апр 14, 2009 12:21 pm

Билла-Плевен са уникат!!! ;) На 06.06 миналата година отидох там със мой познат за да напазаруваме за празника. :lol: Взехме стоки за около 250 лв. и накрая се отправихме към щанда със зеленчуците за да си вземем задължителната зелена салата.Взехме марулите на които изрично беше упоменато че цената им е за бройка след това взех и репички на които не пишеше че цената е за връзка сложих ги в торбичка и ги претеглих като на кантара натиснах картинката с изрисувана ряпа на нея.Отивайки на касата след маркирането на всичките стоки и видимо изнервена продавачката стигна до плика с репичките маркира го и подскочи като ужилена крещейки че обираме магазина и сме лъжци.На мига се изсипаха 2ма сотаджии и ни оградиха. :shock: Гледайки невярващо попитах за какво става дума и ми казаха че обирам магазина със 0,64 стотинки.Смях се през сълзи и (още се смея като се сетя )метнах им 5 лв и си излязох но срамът от околните клиенти който брах си остава.Не казвам нищо лошо за веригата много съм доволна от нея но трябва да има малко по-добър подбор на персонала според мен.
fifi

Мнениеот lud_gidiq на Сря Апр 15, 2009 2:08 pm

ne_4ovek написа:Един съвет от мене, Хора гледайте срока на годност!Има такива мърлячи където слагат стоки с изтекъл срок и като не погледнеш и си хвърляш парите на вятъра. :roll:

Абсолютно съм съгласен, преди около месец отидох във верига супер маркети да си взема нещо сухо както се казваше в една реклама. та отивам аз да си взема филе елена. като се прибрах и рекох така да го нарежа, що да видя срока му на годност изтекъл преди 3 дена, викам си майната му дал съм толкова пари няма да го хвърлиме,я :D та едно е намърливостта на персонала, който не си върши работата, но и ние клиентите сами сме си виновни понякога... 8-)
lud_gidiq

Мнениеот mitencety на Сря Апр 22, 2009 7:44 am

хитри са,хитри са тез супермаркети като две стада лисици... внимавайте какво вземате и при нередности си търсете правата.. :!: :lol:
mitencety

Мнениеот aziska на Пон Яну 18, 2010 9:04 pm

Е за мухлясала сланина да се оправдават,че срока на годност е истински,това само в България може да се случи и най вече в Била
aziska

Назад към Служители, непопадащи в горните категории