Внимавайте!!! Автомобилите на тази автокъща (Теодора 91 Д , Teodora 91 D) не са лизингови, въпреки че всички обяви на фирмата тръбят че колите са от лизинг, на остатъчна стойност и т.н. Информацията за пробег на обявите им също не е вярна. Километражите са променяни (на тази която аз за жалост купих от тях - със 100 000 км) - за автомобил 2007!!!. Оказа се че е каран доста интензивно, имал е и много щети (отстранени, защото е бил още в гаранция), но нямаше как да разбера тези неща преди да купя автомобила. От автокъщата не предоставят никакви сервизни книжки, както и застрахователни полици, въпреки че твърдят, че ги имат (на обявите им даже са снимали някаква книжка, само дето я няма при тях

). Отделно колите не са с единствен собственик, както пишат, а са препродавани по няколко пъти. За съжаление и това аз го разбрах чак след като платих изцяло колата - едва тогава ми дадоха талона, с който да проверя какво е състоянието на автомобила. Отговорът им на въпросите ми след това беше - "ами ние какво да направим - да сте си проверили в производителя - ние не сме длъжни да проверяваме всяка кола. Оправяй се!"... - това са думи на управителя на фирмата!? Пълни измамници и мошеници! Пазете се!