Без осигуровки : Неeтични работодатели

Без осигуровки

Често се подиграват с нас, когато постъпваме на работа. Поставят свръхизисквания за компетенции. Обещават ни нереално високи заплати. По-късно променят работното време или добавят нови и нови задължения, а не повишават възнаграждението за труда. Споделете за такива работодатели, за да предпазите останалите.

Без осигуровки

Мнениеот Zoia на Съб Ное 08, 2008 6:32 am

Сега съм на нова работа и всичко е ОК, но бях при един гаден собственик, който не ми беше внасял 4 месеца осигуровки и напуснах. Не съм се разправяла със съдилища, защото не вярвам в българското правосъдие, от личен опит гоказвам това последното.
Zoia

Re: Без осигуровки

Мнениеот bankera на Нед Ное 16, 2008 8:37 am

Е затова няма да ти плащат осигуровките :twisted:
bankera

Мнениеот Zoia на Пон Ное 17, 2008 8:05 pm

Е какво да тръгна да го съдя, че да ме оскубят и адвокатите ли. Нали пак той ще излезе прав.
Zoia

Мнениеот прецаканн на Пон Фев 22, 2010 11:37 am

Не го съди тогава мълчи си и то тая работа ще продължава до безкрайност.За да го съдиш и осъдиш не ти трябват никакви адвокати а само копие от трудов договор и справка от НОИ.А иначе не го съди нека си е жив и здрав тоя мошеник и крадец от такива хора като теб винаги ще се измъква безнаказано.А иначе глобата за неплатени осигуровки стана ако не се лъжа от 1500 на 15 000лв.А ти си трайкай типично българска робска черта.
прецаканн

Назад към Неeтични работодатели