Булсатком : Телевизия и Радио

Булсатком

Невярна реклама, която ви е подвела. Неистинска информация, касаеща вас или ваш близък, или познат. Манипулиране на общественото мнение, за което сте разбрали. За всичко това може да соделите тук.

Булсатком

Мнениеот Slav на Чет Юли 28, 2011 10:09 am

А бе хора, вие доволни ли сте от тази фирма???
У дома всички бяхме доволни, докато се наложи да потърсим услугите им за ремонт. Значи по време на бурите стана нещо и приемникът се скапа, ама причината явно е и в антената, защото взехме приемник от съседи и той не работи. Та обаждаме се ние и ни казват 3 дни. Изтичат 3 дни - никой не идва. обаждаме се пак. Първият, тоя в който сме се обадили, не се броял, няма значение в колко часа си се обадил. И държат един тон, като че ли са поне министър- председател в тая държава.
Питам аз сега - като си забавя плащането, спират ми телевизията. Веднъж ми се е случвало, ама си ме резнаха. Сега като 4 дни, пък може и повече да станат, не ми осигуряват услугата, аз ще плащам ли за тези 4 дни???
И, ако някой има сведение, как работи цифровата на Вивакома, да сподели, моля, че ако тези не дойдат и утре, ще ги напускам :evil:
Slav

Назад към Телевизия и Радио