Виваком : Мобилни оператори

Виваком

Тук може да споделите за нелоялно и грубо отношение от страна на мобилния оператор който ви обслужва.
Проблеми с пренос на номер. Проблеми с прекратяване на договор.

Виваком

Мнениеот Aman на Пет Сеп 17, 2010 4:46 pm

Значи исках да си взема нов телефон по програмата лоялен клиент на Виваком, но в офиса им ме въртяха 1 седмица, оправдавайки се, че системата им не работи, когато системата проработи ми казаха,че трябва да се обадя на оператор да си сменя тарифния план, след като го направих оператор ме увери, че на следващия ден ще мога да си взема телефона. Само че следващия ден се оказа събота и когато отидох отново в офиса ми казаха, че системите им са в профилактите всяка събота и неделя. Писах до комисията за защита на потребителя, но от там ми казаха, че трябвало да имам документи доказващи това, а така само на "рекъл-казал" нищо не можели да направят... Не знам на кого повече да се смея или да плача, на Виваком или на КЗП... :geek:
Aman

Re: Виваком

Мнениеот kokala на Пон Окт 04, 2010 2:34 pm

И аз в събота се опитах да си закупя телефон от Виваком, но от всички магазини в Плевен ми казаха че го нямат, става въпрос за Нокиа C6. В първия магазин на центъра отивам и ми казват нямаме го. Питам ги, а в другите магазини от веригата има ли го да знам дали да обикалям ваобще или няма смисъл и онзи тъпак ми вика "Това е класифицирана информация, която не мога да ви дам". ВИкам как не можете, имате телефон, система влезте и вижте. И оня пак. Идваше ми да му ударя един, ама си викам той толкова тъп, че Господ достатъчно го е наказал. Отивам в Мол-а в първия магазин там момичето ми казва: "Нямаме го. В целия град го няма недейте търси ваобще". Понеже в Мол-а в Плевен незнайно защо има два магазина на Виваком, отивам в другия и не можете да повярвате какво виждам Нокиа C6...като на 15 метра ме убеждаваха, че никъде в магазините на Виваком го няма... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
kokala

Назад към Мобилни оператори