Вонящи боти : Магазини

Вонящи боти

Некачествени стоки. Стоки с изтекъл срок на годност. Ненормално отношение на служители или охрана.

Вонящи боти

Мнениеот Monna на Чет Окт 23, 2008 1:50 pm

Ужасссссс! От какво ги правят тези обувки, та вонят така! Български са уж, 43 лева ми струват тези боти. Нови са, вчера ги купих. Идвам си сега от работа, събувам се и кракат ми вонят на умрели плъхове. На фирма МегияС-София са и продавачката беше категорична, че са български. Фасон страхотен, кутия луксозна, а воня безподобна. Сега гледам кутията, на нея няма адрес, няма баркод. Има само името на фирмата,номер и цвят на ботите. Вътре в тях има на едно парченце пак името на фирмата. Това може ли да е някоя китайска шашарма. Какво да им тъпча вътре да не смърдят така, чувала съм, че може да ме хване някоя екзема само това остава сега :evil: :evil: :evil:
Monna

Re: Вонящи боти

Мнениеот emigranta на Пет Окт 24, 2008 9:38 am

в магазините за обувки се продават едни за обезмирисяване на обувките..щракаш вътре и то пръска благоуханен аромат.. :) пробваи може и да стане..
emigranta

Мнениеот kuma_lisa на Пет Окт 24, 2008 5:09 pm

хвърляй ги, патих от едни такива. смрад до дупка, нищо не помага. Краката ти са по-важни от парите :idea: Мисли като почнеш да си купуваш пак,или по-дочно души ги като куче, да не се прецакаш пак
kuma_lisa

Мнениеот mareto на Пон Окт 27, 2008 1:26 pm

и аз имах проблем с едни такива миризливки :oops: беше просто ужасно оказа се че не били естествена кожа, а изкуствена и от там тоз проблем направо отидоха в кофата :P съветвам да направиш както kuma_lisa те е посъветвала. Мятай без да мислиш :D
mareto

Мнениеот Monna на Пон Окт 27, 2008 1:52 pm

Оф, милички, сигурно сте прави за хвърлянето, но нали трябва и да ходя обута с нещо...Ако пак такива си купя ? Аз ли съм нещо сбъркана, не знам...миналата година с голям зор отделих 140лв за ботуши, едва изкарах зимата с тях..в контейнера, сега пак ли.
Monna

Назад към Магазини