Гарантстрой Комплект : Неeтични работодатели

Гарантстрой Комплект

Често се подиграват с нас, когато постъпваме на работа. Поставят свръхизисквания за компетенции. Обещават ни нереално високи заплати. По-късно променят работното време или добавят нови и нови задължения, а не повишават възнаграждението за труда. Споделете за такива работодатели, за да предпазите останалите.

Гарантстрой Комплект

Мнениеот прецаканн на Вто Фев 16, 2010 10:54 am

Колеги багеристи монтьори и шофьори фирма Гарантстрой Комплект е една от многото некоректни фирми в нашата мила родина.Имах честта да поработя там за щастие по малко от месец.При постъпване на работа ми дадоха да подписвам сигурно най малко 20 документи.Внимавай какво подписваш са ми казали но за да ги прочетеш внимателно всичките ще отнеме цял ден.Копие от трудов договор не дават и сам си подписваш заповедта за уволнение още преди да си започнал работа такава им била практиката.А от подписите на всичките бумаги излиза че са ти дали копие от трудов договор.Обещаната заплата е 800-850 лева това разбира се е лъжа.Техниката е толкова стара и потрошена че с нея е опасно да се работи.Зачисленият ми багер 20годишен най малко има такива луфтове на стрелата че е почти неуправляема.Резервоара и скоростната кутия текат яко.Работи се по асфалтови кръпки с бригади от роми които страшно ги мързи и все багериста им е виновен.Мързи ги и две лопати да хвърлят в кофата на багера ти сам трябва да обереш всичко и донасят на началник механизацията че от теб нищо не става.Когато ти се счупи багера а това става доста често си в гаража на ремонт и надницата ти е 15лв ако си писал работна карта.Това надница ли е бе колеги?На тая заплата и ромите не щат да бачкат.Първият месец заплата не взимаш.И като те изгонят защото не ставаш за нищо заплата нет.Питам колеги ще взема ли нещичко за три седмици?Надай се ми викат тука хора изгоряха със заплати за три месеца.След един месец се обадих на шефа на механизациятя и го питам ще взема ли някакви пари.Ела утре дават заплати.Идвам на другия ден и го виждам.Здрасти му викам а той ми се дърви:Що си казал че сме шибана фирма?А не сте ли?го питам аз.Ти заплата не заслужаваш.Жоре аз да не съм ви роб тука му викам.Ти ще видиш ми вика той.Дореждам се аз до касиерката жена на шефа Румен Димитров.Подпиши се на ведомостта любезно ми казва тя.Подписвам се срещу сума от 150лв а тя уж ми брои парите.Аааа тука нещо е отбелязано ми вика иди да търсиш Жоро.Къв Жоро да търся току що говорих с него.Не не търси Жоро.Добре казвам намирам Жоро и той ме води при собственика инж.Румен Димитров.Ти верно ли си казал че сме ШИБАНА ФИРМА?Верно неверно кво значение има?Дай му 50лв и да си ходи.Качих се горе взех си парите и си тръгнах.Добри заплати дават в Гарантстрой колеги убедете се сами добри пари и те гонят ако не ставаш за нищо.Техниката е музейни експонати като:Шкода Мадара и Фадрома от 1983г като не говорим за мързеливите и неграмотни роми за които не ставаш за нищо.Убедете се сами колеги.
прецаканн

Re: Гарантстрой Комплект

Мнениеот Monna на Нед Фев 21, 2010 6:36 am

Добре, че си се разминал и с това. Как ще подписваш нещо, което не си чел, бе човек. Един познат плати така някво работно облеко дето му го дали само на документ, ама като напусна му го взеха от заплата.
Monna

Re: Гарантстрой Комплект

Мнениеот прецаканн на Пон Фев 22, 2010 12:04 pm

Прав си приятел абсолютно съм съгласен с теб.
прецаканн

Назад към Неeтични работодатели