Да мра ли , бе хора! : Реклами за работа

Да мра ли , бе хора!

Ако често сте попадали на реклами за работа, които са подадени заради печалба от импулсни телефони или пък са нереални и само ви губят времето, цитирайте ги. Посочете хората, които се гаврят с толкова ценни неща: работа и прехрана, време и спокойствие.

Да мра ли , бе хора!

Мнениеот bibeka на Сря Окт 08, 2008 1:49 pm

Само който не е търсил работа, той не е сарбал попарата на часниците. От два месеца обикалям за работа из София, от обява на обява и йок, не ме вземат. Що си мислите.Защото съм на 50, затова е! Най смешното е че ако съм пенсионер ше ме вземат, няма ми плащат осигоровки.А сега ту съм стар, ту съм млад и аз не знам какво съм. Викам на жената да купи някакав грим та да се састаря или подмладя а тя ми вика че съм луд човк. Как да не съм луд като една година бях на борса с мизерно заплащане а сега и това го няма. Един ми вика почни бизнес, няма лошо мога това онова но за бизнес трябват пари, а пари йок.намислил съм да вървя по испанско да става каквото ще. тък трябва да мра, ама неми се мре още, бе хора.
bibeka

Re: Да мра ли , бе хора!

Мнениеот nikoleta на Съб Окт 11, 2008 4:10 am

Да не мислиш, че в Испания е много лесно. Бяхме там за 1година с мъжа ми преди да се роди детето. И там е като тъка, всичко късмет.Може да си добре, но може и да си по-зле. Обмисли и внимавай с коя фирма ще тръгнеш, че каквото тегло патихме в началото.Тоя период съм го задраскала от живота си, че не ми се спомня за това време.Само ще ти кажа колко не е приятно да те гледат все накриво и да те смятат за втора ръка човек.
nikoleta

Мнениеот ne_4ovek на Вто Окт 14, 2008 11:39 am

баща ми живее в чужбина от няколко години и той самия казва "Откакто съм там научих какво е да се работи" така че мисълта ми е не мисли че в Испания или където и да е било ще ти е по-лесно..успех от мен ;)
ne_4ovek

Мнениеот vuzell на Чет Апр 02, 2009 11:15 am

Най-добре мисли за собствен бизнес.
И не е вярно, че трябват пари.
Трябва акъл и желание.
Иначе има хиляди начини да се заработва от къщи - визитки, стикери, рабат карти, некролози, сувенири, дрехи за домашни любимци (от отпадни материали), къщички за животни, ВиК, ел ремонти, строителни ремонти, --- хиляди са.
Запрятай се и няма да сбъркаш. Стига си търсил чужда маса - няма да те поканят.
Прави фаянс, теракот, изолации, обръщай прозорци, претапицирай стари мебели !!!
Съфирясай се - на 50 години си!
vuzell

Назад към Реклами за работа