Много съм разстроена тази сутрин. Направо ми се реве от простотията на съседа под нас.
Имам много сладка персийсак котка, която най-после роди котенца. За жалост оцеляха само двенки и си ги оставихме, вече са на 3 месеца и са много сладки. Тази сутрин в 7 часа се звъни на поразия в нас и като отварям синът на съседите под нас като див звяр се нахвърля върху мен, че котетата играли цяла нощ и той не можал да спи. А истината е, че те си спят в легълцето при майка си. Стават естествено, но са в стаята при мен и ако толкова са беснели, както тоя дивак твърди щях да ги чуя. Нямат и кило , да не са коне , за да тропат толкова. Казва, че ако ги види по терасата, ще ги изтрови. Той е способен на такова нещо, защото е голям простак. Между другото те имат голямо куче. То вие понякога като е само, но аз не съм се оплаквала. Толкова беше назлобен, че дори ме заплаши, че щом не можело да изхвърля котките, ще насъска кучето срещу мен. Според мен то е по-умно от него и се държи по-добре с хората в блока, само че го гледат старите хора, които са добри съседи, само синът им е говедо безподобно.Казах си мъката. Имате ли такива проблеми ?