Домашни животни и комшии : Гадни колеги

Домашни животни и комшии

На никого и с нищо не можете да помогнете, като споделите за гаднярите във вашата работа. Но поне ще ви олекне. А като видите колко много ги има, може би ще успеете да ги игнорирате и да се радвате на истински хубавите неща.

Домашни животни и комшии

Мнениеот Zoia на Съб Ное 08, 2008 6:28 am

Много съм разстроена тази сутрин. Направо ми се реве от простотията на съседа под нас.
Имам много сладка персийсак котка, която най-после роди котенца. За жалост оцеляха само двенки и си ги оставихме, вече са на 3 месеца и са много сладки. Тази сутрин в 7 часа се звъни на поразия в нас и като отварям синът на съседите под нас като див звяр се нахвърля върху мен, че котетата играли цяла нощ и той не можал да спи. А истината е, че те си спят в легълцето при майка си. Стават естествено, но са в стаята при мен и ако толкова са беснели, както тоя дивак твърди щях да ги чуя. Нямат и кило , да не са коне , за да тропат толкова. Казва, че ако ги види по терасата, ще ги изтрови. Той е способен на такова нещо, защото е голям простак. Между другото те имат голямо куче. То вие понякога като е само, но аз не съм се оплаквала. Толкова беше назлобен, че дори ме заплаши, че щом не можело да изхвърля котките, ще насъска кучето срещу мен. Според мен то е по-умно от него и се държи по-добре с хората в блока, само че го гледат старите хора, които са добри съседи, само синът им е говедо безподобно.Казах си мъката. Имате ли такива проблеми ?
Zoia

Re: Домашни животни и комшии

Мнениеот Monna на Съб Яну 03, 2009 4:16 pm

И на мен ми подариха котенце. Не е персийско, но е много сладичко и е със сини очи. Ако някой съсед се държи като твоя комшия, ще го сритам в топ..те :evil: :twisted: какво тропа едно коте, бе хора, то се движи така тихо, че чак се стряскам понякога защото не съм свикнала още. Нали няма 500 грама, тропа му мозъка на твоя съсед.
Monna

Мнениеот vuleva на Чет Апр 09, 2009 1:03 pm

според мен просто човека не обича котки, но не знам точно с какво му пречат и си търси повод за да ти мрънка и дудне. нали знаеш има хора без работа :D които по цял ден скучят и дори понякога и прелитането на муха на 12 етаж, а те са на 2 са я чули, като бездействаш явно сетивата ти се развиват на 100000% :D не знам ак може едно котанче такова мъничко и сладко да те дразни или пречи:?: :?:
vuleva

Мнениеот mitencety на Сря Апр 22, 2009 7:50 am

Има ги всякакви бе хора, какво се чудите..Седят и си бъркат в носа по цял ден, ами какво друго да прави освен да се чуди с кой да се заяде за нещо, айде мани ги такива паляци... :arrow:
mitencety

Назад към Гадни колеги