Енергоснабдяване : Други в сферата на обслужването

Енергоснабдяване

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

Енергоснабдяване

Мнениеот bibeka на Пон Ное 24, 2008 5:06 pm

Абе нали нямаше да плащаме на 3 месеца,какво става с това ЧЕЗ, нищо не рабирам. като са ми пратили един поменик с някакви суми, дето не съм ги и сънувал. Как е при вас?
bibeka

Re: Енергоснабдяване

Мнениеот Monna на Съб Яну 03, 2009 4:06 pm

Честита Нова година на всички! Да сте живи и здрави!
Да почна с оплакванията за тази година, то вече мина, ама още ме е яд. Да нямаш ток половината ден на 31 си е за яд. Ходих да си гладя парцалките в комшиите. Не знам кой беше виновен, ядовете бяха за нашия блок. Някои ни свил бушоните за какво са му, ама на взел ги. Чакахме да дойдат техници, никои не идва, звъняхме,карахме се и най-сетне след 3 часова разправия пристигнаха. Оттам се почна една разправия, сякаш не е нова година. Едните изнервени от липса на ток, другите от много работа, поне според тях. Кой им е крив, че са дежурни, нали това им е работата. Големи късмети бяха през тази високосна година, дано новата да е истински късметлийска. Макар, че аз я започнах пак с дефектна покупка, но дребна работа.
Monna

Мнениеот Monna на Вто Яну 27, 2009 2:30 pm

Какви сметки платихте тоз месец, аз ще припаднааааа. Ужас,ужас. Направо не мога да разбера какво става. Все на студено, все нещо повреда пък сега 178лева, ми то половин заплата. Ходих да питам що така и ми казват "ми топлили сте се, госпожо".какво сам се топлила, то ме няма по цял ден, топлила съм се.Ужассссссс! Абе има ли някои на тая уравнителна сметка да е платил по-малко отколкото на предните 2, когото питам все повече платил.
Monna

Мнениеот lud_gidiq на Пет Фев 27, 2009 11:17 am

хахаха аз за 3 месеца им дадох 500 лв,изедници.
lud_gidiq

Мнениеот bibeka на Чет Май 07, 2009 4:35 pm

Е няма оправия с тея от ЧЕЗ окаде ги довлякоха.Насред месеца ни смениха електромерите и сега глей какво става.Старо, ново оттук до тук, хората луднаха от шашканията им. Няма ли тая държава да ги застави и да сиплащаме месец за месец.
Като нямт работници да си вървят, то на нищо не прилича тяхното вече. Никой нищо не може да тиобясни, никой не знае ама знаят да вземат пари и да вдигат тоа непрекъснато. Някои на нас така в друга държава да ни дава да си веем байрака, а :o :o :o
bibeka

Назад към Други в сферата на обслужването