И по селата живеят хора в тая държава : Лекари

И по селата живеят хора в тая държава

Една от най-благородните професии. Но има много лекари, у които няма и капка благородство, всичко е комерсиално и отдавна са забравили за Хипократовата клетва. Много пъти ние заплащаме цената на това безразличие с живота си или с живота на наши близки. Споделете, ако сте се сблъсквали с такива личности. Изобличете хората, продали благородната кауза да лекуват и спасяват човешки живот.

И по селата живеят хора в тая държава

Мнениеот Джадаят на Пон Сеп 29, 2008 12:58 pm

Знам, че нищо няма да се промени, ама да си кажа ядовете. Знаят ли наште управници и в това министерство на здравеопазването как е по селата с докторите???? Сигурно незнаят, но и не се интересуват Вчера-неделя - в село докторката я няма, незнам дали идва и в делничните дни, обаждаме се на телефона - никой не отговаря. Караме дядото в града. нямало направление от личния лекар, ама няма и специалист кардиолог. И какво става-нерви, късане на нерви.Не те обслужват, не ти обръщат внимание, едвали не те изкарват виновен, че си се разболял в неделя. Едно време и по селата си имаше дежурен лекар, а сега в окръжна болница ти обясняват, че в неделя специалистите идват само ако има спешен случай. Ще ми приказват за международен ден на сърцето, на незнам какво си,а няма кой един преглед да направи.Е ако найстина да има спешен случай ясно екакво ще стане. Ама ми вземат сума пари за осигровка нали.Ама си търпим като магарета, затуй сме натоя хал
Джадаят

Re: И по селата живеят хора в тая държава

Мнениеот lud_gidiq на Сря Окт 01, 2008 1:57 pm

mnogo dobre razbiram.baba (bog da q prosti) po4ina to4no zaradi takawa lekurska nemurlivost na selo.poneje be6e trudnopodvijna i ne moje6e da sliza do kabineta na doktorkata v moeto selo i taq "doktorka" q lekuva6e po telefona...i edin den se oplakva6e 4e trudno di6a i se zaduhva oba4e lekarkata ne mojela da doide i taka si zamina bez vreme. .. :(
lud_gidiq

Мнениеот Джадаят на Сря Окт 01, 2008 6:46 pm

Тъй става като сме в това безхаберие.Само се пърчат по телевизиите и лъжат хората какво ще променят в здравеопазването. При нас се оказа, че една лекарка обслужва две села.Трябва всеки ден да слагаме инжекции а това значи или пътуване до града или до другото село. Не е за парите работата, но къде време,стареца трудно пътува....кои го е еня.
Джадаят

Мнениеот lud_gidiq на Пет Окт 03, 2008 8:18 am

Nikoi ne go interesuva i za tva nqma ni6to,nito zdraveopazvane,nito obrazovanie,abe to mai durjava nqma nie iskame vsi4ko da ni e nared... nqma kak da stane... :?
lud_gidiq

Мнениеот human на Вто Окт 07, 2008 1:33 pm

за докторите направо не завиждам на хората. Каксе оправят като няма доктори то и в София са едни . Беше отдавна баба ми получи инсулт в продължение на 1 час и 30 мин. нямаше линейка. кого да обвинявам линейката или тези които не бяха разчистли улиците, защото бяха нечовешки преспи.абе нямам думи.......
human

Мнениеот bibeka на Сря Окт 08, 2008 1:53 pm

А бе има по някои свястен доктор ама и те са кат белите лястовици. Я виж сега като искат да намалят на джипитата броя на болните как се борят.малко им били по1500човека. Как щеса малко ако се раздели на 30 дни по колко хора на ден са това, а как щеги преглеждат,ама нали всеки носи пара. Мен по ме е яд на тая здравна каса.От нея се омота всичко и няма оправяне а там са все търтей май.
bibeka

Мнениеот lud_gidiq на Сря Окт 08, 2008 1:56 pm

Те като искат да намалят броя на Gp-тата сигурно ще се опитат и броя на болните да намалят :D :D :D ама си мисля че няма да се получи :D :D :D
lud_gidiq

Мнениеот ne_4ovek на Вто Окт 21, 2008 12:12 pm

да,за какво са им хора,то им стига те да си откраднат (политиците)пък хората...кой ги гледа?
ne_4ovek

Назад към Лекари