Красимир Далеков : Измамници

Красимир Далеков

Персонална информация за личности, занимаващи се с измами. Или информация за методи на измама и средства за осъществяването й.

Красимир Далеков

Мнениеот admin на Сря Сеп 24, 2008 7:21 pm

Нашият форум е нов. Но като гледам Господари на ефира, този г-н Далеков е достоен да започнем с него. Интересно е за този период колко човека е успял да измами. Имали други жертви. Ако някой не на ясно за какво става на въпрос, нека не посещава магазин за мебели на ул. Пиротска N60, на който пише Мебели от Орешак.
admin
Site Admin

Re: Красимир Далеков

Мнениеот admin на Сря Сеп 24, 2008 7:34 pm

ОТ Други Форуми за същия Красимир Далеков

На 17.09.2007.поръчах кухненско обзавеждане при ЕТ"Красимир Далеков"с представителен магазин на ул."Пиротска"60,гр.София.Стойноста на поръчката бе 4000лв и аз предплатих 50% от сумата,срока на изпълнение изтече преди повече от 2 месеца,но лицето продължава да неизпълнява договора и да не иска да ми върне парите.Проверих за него на различни места и установих,че е 100% МОШЕННИК.На всички потребители препоръчвам да избягват въпросният търговец и въобще мебелните магазини на Пиротска.Аз вече съм предприел мерки против мошенника,ако има и др.пострадали в саита да се обадят.Аз ходих в КЗП и там ми казаха,че има много пострадали от този ИЗМАМНИК.

Искам да ви информирам, че красимир далеков(пиша го с малки букви защото този мишок незаслужава да има и име) е регистрирал на 2.10.2007 нова фирма"Мони-Макс"-ЕООД с цел да продължава да мами хората под ново име на фирмата.За себе си мога да кажа,че той не ми направи никакви мебели и неиска да ми върне парите.В момента няколко потърпевши водят дела срещу него.Моята молба е всички потърпевши да ми пишат на e-mail rival677@yahoo.com за да го предадем на Прокуратурата с обща жалба.Всеки който може да ми помогне със съвет от личен опит също е добре дошъл.Благодаря.

i nie sme postradali ot tozi mo6nnik no yavno ne my pyka i mnogo xora produljavat da se xva6tat na negovata vuditsa.

Не поръчвайте мебели в магазина на ЕТ Красимир Далеков, находящ се в София, ул. "Пиротска" № 60! Поръчах си кухня, която трябваше да бъде готова преди малко повече от месец. След изтичане на срока Красимир Далеков непрекъснато казваше че ще ми се обади, когато е готов, но мина повече от месец и това не става. Напротив, на непрекъснатите ми обаждания все обещава че ще се обади, държи се арогантно и ме заплашва. Ако не ми вярвате, влезте в Гугъл и търсете на име Красимир Далеков! Може да се оправдае, че баща му е получил инсулт или нещо подобно, но не му вярвайте!!! Мисля да го съдя за измама, ще алармирам и Комисията за защита на потребителите!
admin
Site Admin

Re: Красимир Далеков

Мнениеот elena на Пет Сеп 26, 2008 11:46 am

ne se u4udvam vse pak sme v Bulgariq....a az iskam da spodelq za moqt problem,ako moga taka da se izrazq.Tazi godina sum prietA za studentka v edin eliten universitet.podadoh si i dokumenti za ob6tejitie i se nadqvah da buda klasirana,no ne bqh....poneje bqh po-nastoqtelna se stigna do tam 4e mi be6e kazano 4e ako iskam da jiveq v ob6tejitie trqbva da si platq 600 lv. i 6tqha na burzo da me nastanqt.. :!: :!:
elena

Назад към Измамници