ОТ Други Форуми за същия Красимир ДалековНа 17.09.2007.поръчах кухненско обзавеждане при ЕТ"Красимир Далеков"с представителен магазин на ул."Пиротска"60,гр.София.Стойноста на поръчката бе 4000лв и аз предплатих 50% от сумата,срока на изпълнение изтече преди повече от 2 месеца,но лицето продължава да неизпълнява договора и да не иска да ми върне парите.Проверих за него на различни места и установих,че е 100% МОШЕННИК.На всички потребители препоръчвам да избягват въпросният търговец и въобще мебелните магазини на Пиротска.Аз вече съм предприел мерки против мошенника,ако има и др.пострадали в саита да се обадят.Аз ходих в КЗП и там ми казаха,че има много пострадали от този ИЗМАМНИК.
Искам да ви информирам, че красимир далеков(пиша го с малки букви защото този мишок незаслужава да има и име) е регистрирал на 2.10.2007 нова фирма"Мони-Макс"-ЕООД с цел да продължава да мами хората под ново име на фирмата.За себе си мога да кажа,че той не ми направи никакви мебели и неиска да ми върне парите.В момента няколко потърпевши водят дела срещу него.Моята молба е всички потърпевши да ми пишат на e-mail
rival677@yahoo.com за да го предадем на Прокуратурата с обща жалба.Всеки който може да ми помогне със съвет от личен опит също е добре дошъл.Благодаря.
i nie sme postradali ot tozi mo6nnik no yavno ne my pyka i mnogo xora produljavat da se xva6tat na negovata vuditsa.
Не поръчвайте мебели в магазина на ЕТ Красимир Далеков, находящ се в София, ул. "Пиротска" № 60! Поръчах си кухня, която трябваше да бъде готова преди малко повече от месец. След изтичане на срока Красимир Далеков непрекъснато казваше че ще ми се обади, когато е готов, но мина повече от месец и това не става. Напротив, на непрекъснатите ми обаждания все обещава че ще се обади, държи се арогантно и ме заплашва. Ако не ми вярвате, влезте в Гугъл и търсете на име Красимир Далеков! Може да се оправдае, че баща му е получил инсулт или нещо подобно, но не му вярвайте!!! Мисля да го съдя за измама, ще алармирам и Комисията за защита на потребителите!