Лошо обслужване : Други в сферата на обслужването

Лошо обслужване

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

Лошо обслужване

Мнениеот doni4a на Чет Юни 18, 2009 12:24 pm

Искам да споделя и да предпазя хората от лошото обслужване на фирма за дограма Валда.За качество на самата дограма няма да кажа нищо лошо.Профилите са Рехау немски,това е ок.Но,момчетата които извършват демонтажа и монтажа....толкова си вършат работата през пръсти,че не е истина.След тях винаги трябва да се извикат отново за да довършат това което са сложили или накриво или някои прозорец не с езатваря...Обаждаш се,уговаряш си час,те естесвено не идват в уговореният а с 4 часа по-рано,когато няма никои....Никаква коректност ,казвам го съвсем искренно,като не слагам целият им персонал под един знаменател..но имайте го впредвид..винаги има проблеми с тях..
doni4a

Re: Лошо обслужване

Мнениеот badema на Пон Юни 29, 2009 11:15 am

Според мен лошото отношение към клиента, за мен поне, се дължи изцяло на това каква личност е обслужващия. Ако за него работата е временна или гледа на нея по този начин и я вършши с нежелание, то не винаги дава и сто процента от себе си, и ни най-малко не се интересува от удовлетвореноста на клиента. Ако добавим и лошите трудови условия, ниското заплащане, плюс минус някои личен проблем и готово: получаваме храна със съмнителни съставки, начумерени физиономии, грубо и арогантно отношение, отказ за съдействие дори при най-елемтарни запитвания, некомпетентни отговори, неадекватно държание.
badema

Мнениеот pinakolada на Пон Юни 29, 2009 11:19 am

Ако няма адекватно отношение към персонала, няма да има и добро обслужване. Работя в сферата на обслужването и това, че ми орязаха заплатата съответно даде ефект и върху обслужването. Тук ще кажете: "Да, ама клиента какво е виновен?!". Да, но това е верижен процес - не може да ти намалят заплатата понеже било "криза" и да очакват ти още по-добре да си вършиш работата. Ако е така, значи прекалено много си вярват. И да - парите са основната причина за лошото обслужване. Само, че на шефовете не им изнася да си го признаят. И тук вече говорим за лошо управление.
pinakolada

Мнениеот nana на Вто Юли 07, 2009 1:22 pm

не знам дали сега ако попитаме някой, ще каже че е доволен от работата си и заплатата, която получава. Е все пак ще има изключение и все пак не съм напълно съгласна с това, че щом заплатата ти е малка, трябва да си го изкарваш на клиента. а и има решение напускаш и търсиш нещо по-добро. Може да е по-добре може и да е по-зле, но хората са казали "Всяко зло, за добро" :D
nana

Назад към Други в сферата на обслужването