Лъжат ли мобилните оператори??? : Други в сферата на обслужването

Лъжат ли мобилните оператори???

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

Лъжат ли мобилните оператори???

Мнениеот fox на Чет Май 14, 2009 1:33 pm

По мое мнение и двата оператора лъжат, но М-Тел лъжат повече. Ще дам пример. Един по-възрастен колега, клиент на М-Тел си използва телефона само за разговори и нищо друго, дори човека буквално не знае как се праща СМС. Обаче веднъж като си разглеждал подробно месечната сметка установил, че има начислени 7-8 СМС-а :shock: , които уж е изпратил. Като отишъл в М-Тел обяснението било, че вероятно е станала софтуерна грешка, и това щяло да се коригира в следващата фактура. Ами ако не беше забелязал, какво става? :?: :?: - всички се досещаме. Ей това му викам чиста измама от сорта "ако мине номера". Естествено тук някои хора ще кажат - нормално е, стават такива софтуерни грешки. Ами като нямат свестен софтуер къде са тръгнали да стават GSM оператор? Пък и се водят уж по-добрия такъв :D
ако някой мисли нещо различно ще се раздвам да ме опровергае ;) ;)
fox

Re: Лъжат ли мобилните оператори???

Мнениеот cookie на Чет Май 14, 2009 1:43 pm

Този твой приятел или там колега откъде е сигурен,че апаратът му не е бил ползван от друг,който разбира повече и който е искал да се погаври за негова сметка? :?: :?: :?: :?: Много е лесно да обвиняваш без да си проверил нещата.А колкото до софтуера мога да кажа,че първо трябва да видиш този на "ГлоБул" и едва тогава да говориш за този на "М-Тел".Просто неможете и не искате да разберете,че наистина "М-Тел" са по-добрите.Именно тази компания се е доказала и продължава да се доказва като най-добрата.
cookie

Мнениеот sin_city на Чет Май 14, 2009 1:44 pm

Ами самия факт, че от М-Тел са му казали за "софтуерна грешка" и ще бъде коригирана в следващата фактура означава, че са измамници. То иначе всеки втори който иде и каже, че му е голяма сметката, какво - ще му върнат пари ли? :?: :?: Да ама не. Нямам намерение да водя безсмислен спор кой е по-добър, и засега съм много доволен от "софтуера" на ГлоБул, пък нека М-Тел са си по-добри щом така смяташ :lol: :lol: :D
sin_city

Мнениеот Monna на Съб Май 16, 2009 1:05 pm

За лъгането и софтуера незнам, ама обслужването по офисите и на двата оператора е кошмар в малките градове. Наложи се да плащам в малко градче, не ми се говори просто за нацупените служителки.Нещо беше криво на едната, а другата дойде с 20 минути закъснение, че била до кафетоа за малко. :evil:
Monna

Мнениеот fifi на Съб Май 16, 2009 2:16 pm

според мен М-тел послъгват повече бях години на ред техен абонат сметките ми между 60-80 лв., а нес ъм говорила кой знае колко много имах и безплатни минути и смс-и, ама веднъж като видях тарифите, н акоито говоря ми се заамя главата едни дневни нощни все едно съм таксиметрова компания :D :D :D от 3 години съм на Голбул и ми е мирна главата ;) ;) мног по-доволна съм
fifi

Назад към Други в сферата на обслужването