леле хора направо съм възмутен. оная седмица отивам аз в заведениято "Македонската къща" във студентски град срещу Зимния дворец, та влизаме ние с няколко приятели, иначе любезно ни посрещнаха, обслужването на ниво, ама какво става, гледам аз менюто и направо унемях. Първо че нищо не ми хареса а второ като се опитах да си поръчам гювечето без люто чушле ми отговориха че промени по кухнята не се правят.ебати толкова ли много исках-не искам люто да го махнат. та след като си поръчахме, се оказа че поръчаното от един приятел не е налично. той си поръча друго ядене. Та донесоха всички яденета с изключение на едно, ние хапнахме пиинахме и вече като решихме да си ходим му донесоха яденето. Това стана след около час и двайсет минути при положение че заведението беше наполовина празно. А цените са малко солени....НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!
този случай ми напомня за една пицария във Велинград. Отидохме ние, прилично заведение всичко си беше наред. Обаче ни с епадна един сервитьор, гояма шматка. От любопитство си поръчахме лазаня сега е смешно ама тогава не бях опитвал...та поръчахме ние цяла вечер гониме тоя сервитьор, нопусттат лазаня не идва и не идва:roll: и се отказахме, НООО при плащането на сметката ПОЗНАЙТЕ въпросната лазаня вътре в сметката а ние даже не я бяхме подушили та са поразправяхме малко, но реших че случая е забавен и за това го споделих