Некадърни фризьорки : Други в сферата на обслужването

Некадърни фризьорки

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

Некадърни фризьорки

Мнениеот kuma_lisa на Пет Окт 24, 2008 5:04 pm

Искам да кажа на всички от Младост 3 да не посещават салон "Стил и финес". Нито е стил, нито е финес. За първи и последен път влизам в него. Казах само краищата на косата, излязох с поне 6-7 см по къса коса.Чаках си реда, но ме прередиха поне 3 момчета, защото явно бяха познати на мацката. Като казах, че имам записан час, тя ми обясни, че те си били записали час преди мен, което поне за двамата не беше вярно защото чух рзговора дали може да ги постриже между другото. Хигиената беше под всяка критика, целия под беше в косми, май не беше метено целия ден. Проблема е, че не знам къде в Младост 3 има свястен салон, в смисъл добри фризьорки и да се спазват часовете, но ще се погрижа да проуча. :roll:
kuma_lisa

Re: Некадърни фризьорки

Мнениеот barni на Пон Окт 27, 2008 2:16 pm

добре, че поне не си си тръгнала като онази реклама на фанта :D сещаш се продполагам. Тя и една моя позната един ден целия го прекара в салона пак някъде из Младост беше ама не знам точно коя Младост ама като излезе и като видях че са я направили като китеник в главата се смях много :D :D ама тя вика понеже съм мъж и нищо не разбирам. Е може и така да е ама направо си я бяха обезобразили поне според мен :P
barni

Мнениеот admin на Вто Окт 28, 2008 10:38 pm

А аз по такъв повод мога да разкажа интересна случка. Салона вече е затворен :lol: за моя радост, така че няма какво да го споменавам. И така чакам си аз чинно реда да бъда постриган и през това време си говоря с тогавашната приятелка. Тогава една лелка ( чудно ми е сега дали бих я окачествил като лелка :? ) вика:
Айде бе момче сядай.
Та сядама аз и започвам да давам указания как да бъда постриган. Лелката кима утвърдително хваща машинката и почва. И о ужас взимае от от челото към врата около 10 см с 0 номер. Панически се развиках, а тя пита: Ама нали така каза. Опитвам се азз да обясня че съвсем не съм искал това и така нататък. Път тя ми обяснява че косата ми била по дълга ( около 8 см ) и можело да я зареша на една страна та да не се вижда. Сега ми е смешно но тогава работех във важно учереждение и шефа ми направо се разболя като ме видя. Та тогава казвам на лелката да ме остриже 0 номер и тя го направи до половината. После извика друга фризьорка че не била свикнал да стриже 0 номер. Накрая аз питам колко им дължа с надеждата да кажат че се извиняват и така натък. А женицат скромно заяви че мъжка прическа струвала еди колко си (вече непомня) :cry:
admin
Site Admin

Мнениеот luna на Чет Апр 09, 2009 12:55 pm

Аз знам също един салон в Младост не знам може и да същия една моя приятелка отиде да си рави кичури, но понеже е с по-тъмна коса явно мнго калпаво я бяха обезцветили и си тръгна като китеник в главата. А беше седяла цял ден но хич не бяха я направили както тя си мислеше че ще изглежда, а уж много добър салон и т.н хвалби до небесата ;)
luna

Назад към Други в сферата на обслужването