Искам да предупредя всички, които имат намерение да ползват услугите на магазин 2be в Mall of Sofia (срещу Пикадили) ДА НЕ ГО ПРАВЯТ.Веднъж се излъгах да си купя телефон от там, за която операция ме задържаха час и половина! Буквално! За да ми продадат телефона, който вървеше със СИМ-карта им бяха нужни 90 минути да ми запишат даните и да разпечатат договора.По неволя на съдбата телефонът се развали и тъй като го бях купила от този магазин, се наложи да го занеса на ремонт там. След един месец ми се обадиха, че ще ми го сменят и когато отидох с тази цел трябваше да чакам точно един час (отново не преувеличавам), за да ми издадат фактура!!! Обяснението им беше, че счетоводителката е мноого заета. Държа да уточня, че т.нар. фактура съдържа моите имена и адрес (улица и номер, дори не се наложи да пишат бл./вх/ет./ап.!) и моделът на телефона. За това нещо аз чаках един час! И също уточнявам, че чакането беше "само" час, защото накрая почти им се разкрещях и те взеха, че се размърдаха.
Никога повече няма да стъпя там, ако ще това да е единственото място на света, където мога да си "реша" какъвто и да било проблем!