Полипост АД : Неeтични работодатели

Полипост АД

Често се подиграват с нас, когато постъпваме на работа. Поставят свръхизисквания за компетенции. Обещават ни нереално високи заплати. По-късно променят работното време или добавят нови и нови задължения, а не повишават възнаграждението за труда. Споделете за такива работодатели, за да предпазите останалите.

Полипост АД

Мнениеот batko на Сря Окт 22, 2008 1:10 pm

пълна мизерия, плащат ти 200 лв. а те карат да носиш банкови извлечения, ток и всичко друго, но за тези пари ние не вършим качествено работата, а те изгарят писмата които не можем да разнесем, и се подписват на описите които представят в банката, вместо получателите. хората се оплакват а те само прибират пари. незнам как ЧЕЗ се хвана с тях. за сметка на 50-те куриера които носим шефовете са 10 и са само хрантутници от село, които не са си направили труда поне да обиколят софия и да видят колко трудни райони има, там работят само закъсали хора като пенсионери, които са хванали последния влак и за тези пари са готови да им лижат пода. А те се възползват от това и ги товарят с пратки като магарета. Отношението към персонала е безкрупулно и зловещо. Жалкото е че не са си направили треуда да видят как по другите фирми се дават истински пари за много по-малко работа. Пълни измамници, настанили се в лъскав офис на гърба на нещастните куриери. Това е нехуманност защото хората там не са животни нито роби а служители със дългогодишен опит в пощенските услуги.
batko

Re: Полипост АД

Мнениеот qroslav на Чет Апр 02, 2009 11:35 am

ей пусти социализъм, няма да си отиде.
Като не ти харесва - напусни, а недей да ги учиш какво да правят.
Ти що се не хванеш на договор с чес да им разнасяш писмата?
Щом те са се хванали, значи са по кадърни от тебе - не е ли така??
Та ти не си се хванал да работиш, а да искаш пари. Че къде дават тъй??
Много гледаш в канчето на чорбаджията.
Като не ти харесва бягай.
Ако аз дойда да ти "работя", ти колко ще ми даваш?? - да си въртя синджирчето на пръста.
мен, работи се - в чужбина и до тоалетната се ходи по часовник - два пъти на ден.
Социализъмъ доста ти е изял акъла
qroslav

Назад към Неeтични работодатели