Преизчисления на пенсиите : Държавни чиновници и политици

Преизчисления на пенсиите

Сферите, в която се подвизават, са необятни. Възможностите им също. Възможностите за издевателство над личността на обикновения гражданин са направо страшно необятни! Останалото оставяме на вас...

Преизчисления на пенсиите

Мнениеот preeban dedo на Сря Окт 15, 2008 4:51 pm

Не знам тук ли трябва да пиша, но най-накрая така прецених. Вижте ми името и съдете колко повишение на пенсията получих. Ако некои познае, ще му я подаря тази моя пенсия. Големи приказки, голямо ланкане беше. Сега отчитат, че на почти всички пенсионери до 2002 г се повишили пенсиите. Да , но не казват с колко. Не стига, че работих като учител 32 години, не стига, че се пенсионирах с една жалка пенсийка, ами сега пак съм преебан дедо- 1,23 стотинки увеличение. То има и по-зле от мен, има хора поличили по 30-40стотинки. Внукът се шегува, че няма за една Милка. Аз Милка не знам дали мога да му купя, но мисля да ги даря тези 1,23 на държавата, на която работих толкоз години. Голям резил са тези неща.
preeban dedo

Re: Преизчисления на пенсиите

Мнениеот mitencety на Вто Окт 21, 2008 12:02 pm

и баба ми и дядо ми са така само че те не са били учители и разбира се пенсиитедо никъде не стигат..а и прогнозите за бъдещето не са много оптимистични,доколкото четох до 4 години цените в България ще са се вдигнали минимум 9 пъти и по бедните просто ги очаква глад...
mitencety

Назад към Държавни чиновници и политици