Прехвърляне на телефонни номера към друг оператор : Други в сферата на обслужването

Прехвърляне на телефонни номера към друг оператор

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

Прехвърляне на телефонни номера към друг оператор

Мнениеот GG_GG на Пет Окт 03, 2008 1:49 pm

Има ли друг така прецакан? Клиент съм на Глобул и си имам безплатни минути в мрежата на тоя оператор. Идва ми една голяма сметчица и на разговори с други оператори се мъдри сума 45 лева. При проверката ми се оказва, че съм говорила с мои познати, които са си прехвърлили абонаментите към Вивател, обаче номерът си остава същия с 089....Те трябвало да ме уведомят, така ми казаха в офиса. Голяма тъпотия е това, явно са се договорили операторите и пак ние сме прекараните. Аз си мислех, че поне кода ще се променя, а иначе самият номер си остава същия. На всичкото отгоре имам вивателски телефон, но си на набирам от оня. Стана като оная приказка" хитрата сврака с двата крака" , само дето аз съм свраката :evil: :cry:
GG_GG

Re: Прехвърляне на телефонни номера към друг оператор

Мнениеот lud_gidiq на Вто Окт 21, 2008 1:04 pm

майка ми си прехвърли номера преди около 2 месеца и той пак така си остана със същите цифри но различен оператор.и тя нещо недоволстваше от Глобул и се прехвърли на Вивател но не помня вече за какво и беше кипнало.помня само че чакахме 1 час докато и оправят документите в Глобул беше ужас..
lud_gidiq

Назад към Други в сферата на обслужването