от kazaka на Вто Юни 16, 2009 11:07 am
Днес отидох в клона на ПИБ в Пазарджик с намерението си да изтегля малко пари от срочен депозит който имах. Тъй като не носех договора си с мен служителката не искаше да предприеме никакви действия за да ми съдейства и започна да ми обяснява как е трябвало да си отида и да започна да търся и че без него нямало как да си изтегля парите. На въпроса от моя страна, ако договора е (изгубен, унищожен при пожар или откраднат) как ще си получа парите? Отговорът и беше, че говоря за абсурдни неща - като че ли такива неща не се случват. С доста уговорки и заплахи накрая ми попълни бланката за да си изтегля всичките пари дори и да не ми бяха необходими толкова. Опитах се да и обясня, че бих желал с остатъка от парите да се направи нов депозит на което получих отговор че не можело така, макар че досега други служителки са ми издавали нови депозити по този начин. Попитах евентуално и в какво състояние са и останалите ми сметки в банката на което получих отговор, че съм длъжник по сметката с салдо 0 тъй като от няколко месеца били въведени месечни такси за обслужване, докато през последните 4-5 години не е имало такива. Останах като гръмнат и след като се съвзех попитах служителката, защо никой не ме е информирал за това по някакъв начин при положение, че ми имат телефони и имейли и адрес за кореспонденция. Отговорът беше че като отида до банката някой е щял да ме уведоми. Аз не бях ходил до банката поне 5-6 месца ами какво щеше да стане ако не бях отишъл още 3-4 години сигурно щях да имам и дела заведени срещу мен за дължимите такси и суми. В този момент закрих всичките си сметки излязох Ядосан но и доволен след като приключих изцяло взаимотношенията си с ПИБ. ХОРА ПРОВЕРЕТЕ СИ НЕЩАТА С ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА НА ВСЯКА ЦЕНА!!!!!!!!