Ремонт и комшии : Гадни колеги

Ремонт и комшии

На никого и с нищо не можете да помогнете, като споделите за гаднярите във вашата работа. Но поне ще ви олекне. А като видите колко много ги има, може би ще успеете да ги игнорирате и да се радвате на истински хубавите неща.

Ремонт и комшии

Мнениеот fox на Сря Май 27, 2009 10:42 am

Хора преди 3 месеца два етажа под мен почнаха ремонт :!: нито се съобразява по кое време да дигат шум нито приемат забележки, но най много ме притеснява че са избили поне 2/3 стени (съдейки по боклука който изхвърлиха ) плочките на половината комшии около тях се напукаха. та да попитам има ли инстанция към която мога да се обърна да проверят кво са бутнали има ли носещи стени направено ли е както трябва и ТН щото вътрешно съм убеден че са бутали каквото им се иска а не каквото позволява проекта на блока. :!: :!:
благодаря предварително :D
fox

Re: Ремонт и комшии

Мнениеот blacki на Сря Май 27, 2009 10:46 am

Над нас се случи абсолютната същата ситуация.Подадох жалба, в която описах и предявих опасенията си че поради ремонта и премахването на стените , който направиха съседите над нас, застрашават стабилността на конструкцията на кооперацията и застрашават живота на всички. :o
Знаете ли какво стана? :?: :?: :?: Познайте от 3 пъти !
Първо тия съседи като видяха къде отиват нещата ми предложиха обезщетение, да си го кажа направо , предложиха ми подкуп да оттегля жалбата.Отказах.
Ама съм и аз глупак. Мисля си че нещо може да стане по правилата в тази скапана държава България!
Дойде инспектора и тия дадоха подкупа на него.И всичко мина по мед и масло за тях.

В България парата е основнаа за всичко.Ако съседите са ти богати , следователно имат връзки, си се откажи.ИЛи не по-добре да пратиш жалба, нека да я имат в архива.КАто падне кооперацията Ви (не дай си Боже) и има човешки жертви ,при разследването тогава жалбата ще ти изкочи и може, има малка вероятност някой да изгори тогава.
Иначе им направи една черна магия на съседите ти, почти винаги върши работа. Демек свиркай си , рано или късно всичко се връща. Закон за запазване на съотношението между доброто и злото в света. ;)
blacki

Re: Ремонт и комшии

Мнениеот nana на Чет Май 28, 2009 2:03 pm

Еееех, днес ме събудиха съседите над нас в 8.00 часа. Направо кошмар! Сякаш кон бяха пуснали да препуска - постоянно се чуваше едно стържене трополене.... :o
Не ми издържаха нервите, станах в 9.00, измих се облякох се и се качих горе!
Оказа се че горе живее млада двойка с детенце, които тъкмо се изнасяха!!
Казаха, че причината да го направят е именно ужасният шум от ремонта на 10-тия, който продължава вече повече от половин година :o :shock:
Мацката така ме отчая, че вече и аз обмислям изнасяне.. :?
То не били бормашини, разправии, шумни купони, музики, полиции, семейни скандали около тях.... А те имат малко дете, което явно трудно заспива и за това са взели това генерално решение.
Както и да е, ама сега като се прибрах и се опитах да спя, оня на 10-тия изчака да стане 10 часа и почна с ремонтите. :evil:
Направо ми иде да се гръмна, спала съм 5 часа има няма :( :( :(
nana

Назад към Гадни колеги