emigranta написа:Добре де аз тука така като чета какви неща сте преживяла с този сайт. Няма ли някоя агенция, за защита на потребителя или и аз не знам коя, да се оплачете да подадете жалба или нещо такова? Ако наградите са ви големи, защо направо не ги съдите?
tamariza написа:emigranta написа:Добре де аз тука така като чета какви неща сте преживяла с този сайт. Няма ли някоя агенция, за защита на потребителя или и аз не знам коя, да се оплачете да подадете жалба или нещо такова? Ако наградите са ви големи, защо направо не ги съдите?
И ще има ли ефект от това да ги осъдя?Първо ще пръсна много повече пари от колкото съм загубила,второ да са осъдили до сега някой мошеник?Делата се влачат с години,всичко се повтаря до болка и накрая губиш желание за всичко.Не,тук в нашата държава можеш да осъдиш само някой кокошкар,но не и мошеници като този.
elena написа:tamariza написа:emigranta написа:Добре де аз тука така като чета какви неща сте преживяла с този сайт. Няма ли някоя агенция, за защита на потребителя или и аз не знам коя, да се оплачете да подадете жалба или нещо такова? Ако наградите са ви големи, защо направо не ги съдите?
И ще има ли ефект от това да ги осъдя?Първо ще пръсна много повече пари от колкото съм загубила,второ да са осъдили до сега някой мошеник?Делата се влачат с години,всичко се повтаря до болка и накрая губиш желание за всичко.Не,тук в нашата държава можеш да осъдиш само някой кокошкар,но не и мошеници като този.
Ами като нещеш да правиш нищо и да си потърсиш по някакъв начин правата плачи тука.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта