от Karina на Сря Окт 08, 2008 1:26 pm
Като каза lud_gidiq за морето, та се сетих за нашето тегло от Бургас това лято. Качихме се на някакво плевенско автобусче за 20-тина човека. Чистичко беше, имаше климатик, приятна музика. Викаме си, че малко друса, но добре.Добре, ама до Сливен.Там кой и как беше продавал билети не разбрахме, но в автобусчето се натикаха поне 30 човека с кошници, чували и т.н. Багажникът бил малък и всичко се вкара горе. Шофьорът беше бесен, кара се с някаква леля от Сливен, тя вика, че продала билетите и не може да върне парите на хората и т.н. До Габрово беше ад, там се изсипаха много хора и горе-долу стана. Ние сто пъти се проклехме, че не пътувахме направо за София. По едно време ми дожаля за шофьора, защото той обра всичкото мърморене на пътниците, но от друга страна си мисля, че можеше да не ги взима, щом се претоварва автобуса. на почивката в Габрово взех та му казах какво мисля по въпроса, а той каза, че се обадил на шефа си по мобилния и оня наредил да кара и да не коментира, плащал му за шофьор. И питам аз сега, ако беше станало нешо по тия завой..????????
За софийския транспорт просто не ми се приказва. Такси-това е спасението, но трябват бая пари естествено.