Скапани автобуси : Други в сферата на обслужването

Скапани автобуси

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

Скапани автобуси

Мнениеот Karina на Пон Окт 06, 2008 7:14 pm

Наложи се да пътувам София-Троян. За мой ужас автобуса беше като от първата световна воина, разнебитен,всичко дрънчи из него.Беше студено, но шофьора каза, че се лигавим като искаме парно. Накрая ни обясни, че ако искаме по-луксозно пътуване, да се возим в колите на бащите си. Мисля, че някои провинциални фирми купуват стари автобуси, които даже са опасни. Билетите са на същите цени като на новите коли, а и никак не са ниски. Питайте на коя фирма автобус ще ви вози, за да не се возите в допотопни каруци, както ни се случи на нас. Вгорчиха ни почивните дни, добре, че поне хижарите бяха свясни хора, та се компенсираха малко нещата.
Karina

Re: Скапани автобуси

Мнениеот lud_gidiq на Вто Окт 07, 2008 12:02 pm

Доколкото и аз сум виждал с очите си има ужасни автобуси.аз лично до сега не съм се возил в такива но никога не късно..:) аз като патувах от Сл.Бряг за София един път първо ми казаха че места в автобуса няма после ми намериха (срещу 10 лв.) до Бургас се возих на пътеката а след Бургас вече ми казаха че мога да седна,интересно обаче имаше поне 10 свободни места защо тогава в началото ми казаха че няма.... ;) ;)
lud_gidiq

Мнениеот human на Вто Окт 07, 2008 1:13 pm

Аз искам да се изкажа и за столичния градски транспорт. за морето не съм имала преживявания по-екстремни, но виж......... в столичния транспорт, колкото щеш :D Даже се чудя откъде да започна винаги е претъпкан, смърди нечовешки :shock: , обикновенно има някой който да дойде да ти навлезе в пространството :mrgreen: я да се разправяш с някоя бабка,контрольор, абе Ужас и безумие. Нямам думи
human

Мнениеот Karina на Сря Окт 08, 2008 1:26 pm

Като каза lud_gidiq за морето, та се сетих за нашето тегло от Бургас това лято. Качихме се на някакво плевенско автобусче за 20-тина човека. Чистичко беше, имаше климатик, приятна музика. Викаме си, че малко друса, но добре.Добре, ама до Сливен.Там кой и как беше продавал билети не разбрахме, но в автобусчето се натикаха поне 30 човека с кошници, чували и т.н. Багажникът бил малък и всичко се вкара горе. Шофьорът беше бесен, кара се с някаква леля от Сливен, тя вика, че продала билетите и не може да върне парите на хората и т.н. До Габрово беше ад, там се изсипаха много хора и горе-долу стана. Ние сто пъти се проклехме, че не пътувахме направо за София. По едно време ми дожаля за шофьора, защото той обра всичкото мърморене на пътниците, но от друга страна си мисля, че можеше да не ги взима, щом се претоварва автобуса. на почивката в Габрово взех та му казах какво мисля по въпроса, а той каза, че се обадил на шефа си по мобилния и оня наредил да кара и да не коментира, плащал му за шофьор. И питам аз сега, ако беше станало нешо по тия завой..????????
За софийския транспорт просто не ми се приказва. Такси-това е спасението, но трябват бая пари естествено.
Karina

Мнениеот lud_gidiq на Сря Окт 08, 2008 1:53 pm

оооооо за столичния градски транспорт нямам думи ;) ;) бабките,които едвам ходят но отиват до женския пазар да си купят с 2 стотинки по-евтини краставици и си мислят че са безсмъртни... просто не искам да коментирам.срам и позор както и много други неща в тая държава де...
lud_gidiq

Мнениеот bibeka на Сря Окт 08, 2008 1:56 pm

и ще станеш дедко с 130 лева пенсия . Ще те питам тогава няма ли да цениш 2 стотинки.От зор ходят повечето. Пък на този пазар само буклици продават ама на.
bibeka

Мнениеот lud_gidiq на Сря Окт 08, 2008 2:13 pm

Виж аз ваобще не съм против хората даже много добре ги разбирам щото и аз имам баба и дядо,но те не могат да вървят в правия път.но не могат да свържат двата края.и пак стигаме до държавата.че тя е виновна за всичко,щото ако имаше нормални пенсии нямаше хората да се мъчат так,ако имаше по-добра инфраструктура нямаше да има такъв проблем с транспорта и нямаше да има блъскане в автобуса.Но искам да се разгранича от повечето българи които само приказват и се оплакват а не им се занимава с нищо и нищо не го интересува,не съм такъв и се опитвам да правя нещата по европейски защото мисля че така все някога ще се промени нещо тука в тая държава.и се надявам да има повече такива хора.
lud_gidiq

Мнениеот bankera на Вто Окт 14, 2008 3:50 pm

Не може да стане всичко по европейски, като сме на Балканите, момче. Сам казваш, че само приказваме, смо държавата упрекваме. Много ни е азиатското на нас. Транспортните фирми повече са частни и от тези частници трябва да се търси сметка. Все държавата да се упреква е от лесно по-лесно.
bankera

Мнениеот lud_gidiq на Сря Окт 15, 2008 12:51 pm

напълно е възможно всичко да е по европейски.ясно е че веднага няма как да стане но ако всеки се опитва да се държи малко по човешки а не по български все някога ще стане.може би ние няма да живеем в цивилизована България но дано нашите деца или внуци да го дочакат това.,но без ние да положим усилие няма как да стане... ;)
lud_gidiq

Назад към Други в сферата на обслужването