Токуда : Лекари

Токуда

Една от най-благородните професии. Но има много лекари, у които няма и капка благородство, всичко е комерсиално и отдавна са забравили за Хипократовата клетва. Много пъти ние заплащаме цената на това безразличие с живота си или с живота на наши близки. Споделете, ако сте се сблъсквали с такива личности. Изобличете хората, продали благородната кауза да лекуват и спасяват човешки живот.

Токуда

Мнениеот vuleva на Вто Окт 28, 2008 12:56 pm

Доктор Асен Петров-гастроентеролог в болница Токуда. Нищо не разбира-пише едно в анамнезата и дава лекарства за съвсем друго и според него ще опитваме много варианти. :shock: Че аз опитно зайче ли съм?
Много измислена е тази болница Токуда-същите некадърници от другите болници са дошли, само дето е лъскаво и са инструктирани да се държат любезно. :D :D :D
vuleva

Re: Токуда

Мнениеот sin_city на Вто Окт 28, 2008 1:01 pm

И в Токуда съм била. В тази болница са забравили да внесат най-важното - лекарите. :lol:
В съдова хирургия работи една лекарка, която е там само защото терариумът на зоопарка е препълнен. Тя любезно ми изсъскваше по нещо докато чаках. Приеха ме след около 2 часа чакане, а бях със записан час, по-точно презаписан, :( защото предния път докторът просто го нямаше. Накрая друг доктор ме прие, заговори ми от вратата на "ти" въпреки че ме виждаше за първи път в живота си (как няма кой да им обърне внимание на тази простотия, като сами не се сещат!!) и ми предложи някакво лечение. :o Фактът, че вече съм провела същото това скъпо лечение без капка резултат ни най-малко не го впечатли, дори не се поинтересува за подробности. Удоволствието да науча тази ценна информация ми струваше 30 лева и два дни чакане по няколко часа. :evil:
sin_city

Назад към Лекари