от mama3 на Нед Окт 19, 2008 5:17 am
Грандоманията тресе някои човечета, дето за нищо не стават. Правят се на началници, унижават хората. Бясна съм и както съм се набримчила мисля в понеделник да ид и да подам жалба в автогарата. Хич и не се заблуждавам, че някои ще обърне внимание,но толкова съм ядосана. Кажете човешко ли е такова отношение. Пътувам вчера с двете си деца от провинцията към София с автобус. Като се качвахме, шофьора провери билетите ни, даже се отнесе много човешки и ми каза да седна на пъврвата седалка заради децата. Къде съм пъхнала билетите в соматохата не знам, но ни спря някакъв контрольор. В началото не можах да намеря билетите, но му обясних, че съм ги показала на шофьора. Този грубиян се развика, че ще ме свали с децата от рейса, че му писнало от мошеници, че няма да пусне рейса да пътува. Сина на 3 години се разрева и какво да ви разказвам Колкото повече бързах да намеря тъпите билети толкова по не ставаше. Накрая ги открих и като ги дадох нямаше и дума за извинение. Не могат ли да назначават малко по-интелигентни хора, тоя беше като звяр. Икакво толкова бях направила, как въобще човек може да си помисли, че мога да се кача с две деца без билети, още повече, че шофьора му каза, че съм показала на него билетите.А иначе нито се престави с име, с фирма нищо, но се държа като говедо с хората.Имаше двама чужденци , мисля италианци, гледаха като шашнати хората, даже жената извади шоколад да даде на сина за да се успокои. Няма да я стигнем Европата с тая простотия и то на служебно лице дето се мисли за голямата работа.