Фантастико!!!! : Магазини

Фантастико!!!!

Некачествени стоки. Стоки с изтекъл срок на годност. Ненормално отношение на служители или охрана.

Фантастико!!!!

Мнениеот mitencety на Сря Окт 29, 2008 1:51 pm

Отиваме на пазар в събота с половинката във Фантастико, взимаме туй-онуй, а след като стигаме до касата ни посреща симпатична кръгла лепенка- "Торбичките се заплащат. Цена 10 ст" (или нещо в тоя дух).
Поне са го залепили, за да не пита всеки втори що не му слагат продуктите в пликче, защо. На всичко отгоре привидно усмихнатата продавачка ни пита:
-Носите си торбички, нали?
Не, не си носим... щото не знаехме какъв е новия ред.
Купуваме една, ей така, за да съберем нещата. Все пак в къщи сме складирали три плика с пликчета. И предполагам, като повечето от вас, ги използваме за събиране на боклука.
-Ами, щом ще е само една, събирайте си сами нещата. Аз не мога да ви събера продуктите в една торбичка - продължава "любезната" продавачка.
И си ги събрахме-да не е кой знае каква философИя....
Та възмутена съм значи! Не стига, че ще им разнасям рекламата навсякъде, а и трябва да си платя за това. Е, няма да я бъде!
mitencety

Re: Фантастико!!!!

Мнениеот elena на Сря Окт 29, 2008 1:54 pm

Аз пак ще се оплаквам.
Вчера ходихме до "Фантастико" в Студентски град. Голям магазин, уж много стока, но трудно намерих читави бонбони. Както и да е. За друго се оплаквам. Купихме промоционални касетки (видео) 2 за 5 лв., с "Колите" и "Алиса". Днес мъжът ми пуснал "Колите" и изненада - филмчето било черно-бяло. Иди после обяснявай на детето, че това всъщност е висше изкуство....
elena

Мнениеот lud_gidiq на Сря Окт 29, 2008 2:25 pm

явно много хора има какво да кажат за този магазин та защо не и аз...Отивам днес да взема тоалетна хартия, кърпички и салфетки и понеже лентата за продукти беше мокра ги поставих на плексигласа, на който се слагат парите. Видимо отегчената от живота касиерка дръпна купчинката и естествено всичко падна върху мокрото. Както и да е, замълчах си, реших да не си търся правата. Сметката ми беше 3,11 лева. Аз подадох 4 лева. Касиерката се обърна към мен и въпросително попита: "11?". Аз също въпросително: "Какво 11?". При което касиерката изригва като вулкан: "3.11 лева Ви е сметката! Как не знаете какво искам.." и т.н. На въпроса ми така ли ги учат да обслужват, тя ми заяви, че да, така ги учели.
lud_gidiq

Мнениеот lud_gidiq на Пет Фев 27, 2009 11:20 am

Тва за торбичките си е наглост добре че не е като в била по 30. те сигурно след някоя година ще ги направят и по левче.... :idea:
lud_gidiq

Назад към Магазини