Хотел Мидия Гранд Ризорт : Други в сферата на обслужването

Хотел Мидия Гранд Ризорт

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

Хотел Мидия Гранд Ризорт

Мнениеот Slav на Съб Юли 23, 2011 3:31 am

Хубава работа, ама българска!
Все съм я мразил тая приказка, но сега се убедих, че е вярна.
Хубава база, макар и все още недоразвита - няма магазинчета; има само един ресторант с беден асортимент, и е управляван от един дървен философ; има само един хранителен магазин с космически цени. Да кажем, че с времето това ще се промени.
Басейните са чисти, добре поддържани. Районът се поддържа чист, насадили хората цветя, грижат се, поливат. Стаите добре обзаведени, чисти, сменят хората чаршафи, кърпи, грижат се. И до тук - добре.
Има обаче нещо като стол (макар че това е силно казано за помещението, в което се хранят лагерниците от Полша, Русия и нашите българчета). И тук вече започва страхотията- тича се с едни открити тави по алеите, тича се с едни мръсни чинии; в стола все няма нещо - ту храна, ту чинии, ту вилици - не ми се просто спомня тази история. Поляците грабят като не виждали, блъскат се, хвърлят по земята прибори, дини, ябълки - но никой не им прави забележки. Те са нашите велики гости, трябва да им се кланяме едва ли не.
И ето - хубава работа, ама си нашенска - един стол не можем да уредим като света. Едни деца не можем да нахраним културно, пък и да ги накараме да се държат културно.
Slav

Re: Хотел Мидия Гранд Ризорт

Мнениеот elena_pe на Пон Авг 15, 2011 8:07 pm

Здравейте! Тъй като явно Вашето мнение е единственото в нета, което успях да открия, може ли един въпрос? На снимките в предната част на хотела е показан един разкошен плаж, но днес случайно забелязах, че е направен с фотошоп. Проверих веднага в сателитната карта на google и май ще се окаже, че освен с басейни, хотелът не разполага с друг плаж. Ако наистина е така, не е ли подсъдна тази изкушителна картинка на хотела с плажна ивица? Вече платихме капарото за нашата почивка, но поне се надявам да ме успокоите, че в близост има хубав плаж, тъй като сме с малко дете и отиваме на море главно заради него. Благодаря предварително!
elena_pe

Re: Хотел Мидия Гранд Ризорт

Мнениеот Slav на Вто Сеп 06, 2011 3:24 am

Много се извинявам, че чак сега виждам питането, нямаше ме доста време. Има си плаж, но не е поддържан кой знае колко, нямаше спасителни кулички.
А хотелът си е направил свой плаж, който не е до водата, но си има чадъри и дървени скари. Него си го чистят хората, чадърите са безплатни. Самата местност си е малко особена там.
Дано ви хареса почивката, все пак няма да ядете в това подобие на ресторант-стол. :) На мен то ми развали впечатлението, другото си беше ОК.
Slav

Назад към Други в сферата на обслужването