Частни превозвачи : Други в сферата на обслужването

Частни превозвачи

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

Частни превозвачи

Мнениеот Monna на Пон Окт 27, 2008 2:04 pm

Не съм пряко засегната, но съм страшно възмутенааааа! В неделя бях в тетевенския балкан с едни приятели и на автогарата гледах нещо адски гадно. Някакъв частен бус, едва не се беше разглобил и качваше пътници за някъде. Един човек как пипна вратата като се качваше и тя нещо се откачи и само дето не падна. Като изскочи шофьора и като почна да псува и да блъска човека,направо ужасия беше. И все викаше "Аз съм частник каквото си искам, това ще правя. .. и теглеше по една псувня" Не взе човека и даже се закани, ако го види друг път до буса си да му .... еди какво си..."мамата". После оставения човек каза, че такива случки с този бус имало постоянно. За тези частници няма ли правила, закони..пък и нали печелят от хората. Беше направо ужасия...значи ако трябваше да пътувам с тоя разкапан бус, сигурно щях да умра от страх да не се разглоби по пътя някъде, а поведението на собственика ми се отврати.
Monna

Re: Частни превозвачи

Мнениеот Penata на Пон Окт 27, 2008 10:12 pm

Значи има и такива обаче ако си на мястото на сопствениците друга песен ще пейш. Пишат ти по седалките. драштят ти колата. Такси големи,катаджии, контрольори иразни тапанари всякакви. Когато бях автобусен нямах пари да върна на една женица и викам като слезем да си развали парите и да и дам билетчето. Жената сагласна. Откаде се пръка един ахмак и проверка на билети. Казвам какъв е случая оня като се развика че искам да взема парите и да недам билет. за някакви 2-3 лева ставаше дума. Писа половин час. Хората му казват кое как беше. Не взема от дума накрая му теглих една майна и толкоз.Не е лесно и на шофьорите. То всеки иска да кара нова кола и да не обира яда на хората.
Penata

Re: Частни превозвачи

Мнениеот lud_gidiq на Вто Окт 28, 2008 3:03 pm

да се оплача аз малко.пътувах вчера от провинцията с автобус.трябваше да тръгнем в 8.30 сутринта към 8.45 някой си от управата се намери да каже че не се знае кога ще има автобус.а беше уникална студ..към 9 и нещо дойде някакъв автобус в който беше също супер студено и като добавим че бяхме понамръзнали една пътничка каза на шофьора ако може да пусне малко парно.отговора беше цитирам "аз едвам запалих ти парно искаш"...
lud_gidiq

Некоректен превозвач

Мнениеот Monna на Съб Юли 25, 2009 9:01 am

Няма повече да пътувам с тая фирма Ентуртранс, защото са некоректни. Билетът Бургас - Плевен беше 34 лева за луксозен автобус, а пратиха едно малко автобусче, което се доби да подскача по пътя. Няма намаление, че не пътуваш луксозно. Местата ни бяха дублирани и в Бургас един, които се писа началник ни казва да сме седнели отзад, какво щяло да ни стане. Да го д...а, че ще седна отзад, след като съм си направила труда да си купя рано билет. А между другото това се случва за втори път и този път преля чашата!!! Никога повече няма да пътувам с тях, това е положението. :evil: :evil: :evil:
Monna

Назад към Други в сферата на обслужването