Якобс лъжат : Телевизия и Радио

Якобс лъжат

Невярна реклама, която ви е подвела. Неистинска информация, касаеща вас или ваш близък, или познат. Манипулиране на общественото мнение, за което сте разбрали. За всичко това може да соделите тук.

Якобс лъжат

Мнениеот mareto на Пет Окт 24, 2008 11:50 am

Пълни нещастници за тези от Якобс. Цяло лято въртят рекламата за айс кафе, е продукта никакъв го няма в магазинната мрежа - нямало внос ! :o И аутдор кампания имат но явно хич не им пука колко се излагат. Такъв резил за такава марка!!!! Бранд мениджъра със сигурност трябва да изхвърчи автоматично от целия маркетингов бранш в страната.
mareto

Re: Якобс лъжат

Мнениеот kuma_lisa на Пет Окт 24, 2008 5:06 pm

То пък едно кафе...по морето имаше, но не ме впечатли нещо.
kuma_lisa

Мнениеот mitencety на Вто Окт 28, 2008 2:30 pm

и аз съм пил но нищо особено..но да ви кажа същото съм го пил и в чужбина..нищо общо както и с кока-кола пепси и други напитки.....какво ли консумираме? :ugeek: :roll:
mitencety

Мнениеот vuzell на Чет Апр 02, 2009 9:51 am

Пий вода народе - безплатна е. Но за всеки случай си вържи марличка с памук на чучурчето, за да се филтрира (след 1 седмица погледни памучето). Всички тези сладки шербети, дето и белите мечки ги пият, са едно огромно промиване на мозъците, без което със сигурност можем. А така ще спестим и пари. А ако и ги инвестираме, ще направим нещо за себе си. Знам една сигурна схема за инвестиране, която годишно ще Ви носи 10% (гарантирана от държавата) възвръщаемост. Който се интересува - да ми пише.
vuzell

Мнениеот ne_4ovek на Пет Апр 24, 2009 8:12 am

то във водата сигурно има повече неща, отколкото в безаолкохолните... има дни когато направо не се пие. толкова гадна и мирише яко, не знам аз си мисля, че това е заради остарелите траби на канали.... :ugeek:
ne_4ovek

Мнениеот vuzell на Съб Апр 25, 2009 5:44 am

Слагай марля с памуче за да се филтрират утайките (за да не се налага организма ти да ги филтрира). Останалото е утрепано от хлора. Но за да не утрепи хлора и тебе - наливай водата за пиене в кана или бутилка и я оставяй отворена поне 1 - 2 часа, за да изветрее хлора.
А за да махнеш "леката" и "тежката" вода: налей я в в голявя ЕМАЙЛИРАНА тенджера и я сложи във фризера. След час два я извади и махни образувалата се ледена коричка (леката вода). Пак обратно в хладилника. След 3 - 4 часа, преди да е замръзнала окончателно пак я извади и излей останалата все още незамръзнала вода (тежката). Остави водата от само себе си да се разтопи - топена вода. И така имаш един чудесен елексир за пиене (какъвто вероятно пият и белите мечки).

Последното, което научих е как да се спасиш (донякъде) от нитратите в пролетните зеленчуци - краставици, маруля, репички, картофи, тиквички ... Измий, обели, нарежи и накисни във вода за около 1 час. Водата непремено изхвърли и ... прави салатата.
vuzell

Мнениеот ne_4ovek на Пон Апр 27, 2009 9:16 am

така и ще правя вече писна ми да пия помии... :geek:
ne_4ovek

Назад към Телевизия и Радио