Ако често сте попадали на реклами за работа, които са подадени заради печалба от импулсни телефони или пък са нереални и само ви губят времето, цитирайте ги. Посочете хората, които се гаврят с толкова ценни неща: работа и прехрана, време и спокойствие.
Бях без работа и си подадох документите в съответната фирма говоря за "мираж консулт" платих си съответните такси и виждам обяви на тяхната фирма в интернет подавам запитване в фирмата дали мога да кандидатствам за тях а от тях ни вест ни кост отивам на място и питам защо не ми се обадиха поне да ми кажат дали мога да кандидатствам за работните места а те ми казват че понеже не могат да обяват публично че са за за един определен кръг хора, защото така щяло да има дискриминация не ми се обадили добре няма проблем ама поне да бяха отговорили че не отговарям на изискванията един прост е- майл е достатъчен за уведомление и до ден днешен не са се обаждали е какво да се прави явно най-добре е сами да си вършим работата а да не оставяме на друг че и да му плащаме.
Последна промяна sin_city на Вто Апр 28, 2009 9:39 am, променена общо 1 път
Аз също съм "ползвала" услугите на агенцията, само че във В. Търново. Отначало редовно им се обаждах и посещавах офиса им, но след няколко месеца стигнах до извода, че чрез тях работа няма да си намеря. Не мисля, че са коректна фирма, чиято цел наистина е да посредничи между фирмите и потенциалните служители. Повече не бих се обърнала към тях.