Има много служители, които могат да ни карат да се чувстваме ПРЕЕБАНИ и да няма категория за тях. Това не означава, че те по-малко вгорчават живота ни. Просто в нашата страна има доста такива и ще разводним много категориите, затова останалите тук..
един топъл летен ден тръгвам на плаж, купувам си голяма вода от магазина до нас. Но незйно защо отиваме с моя приятелка до 345 да си купим нещо за плажа, но нищо не си избрахме и минаваме покрай касата, на вратат ме спира някакъв човек бръкна ми в чантат и ме обвини в кражда на водата, която бях купила преди това. Аз почервенях от срам че ме обвиняват за 80 ст. от там казвам окей ще си платя, а мойта приятелка не нали има камери вижте на записа дали сме влязли с чантите и което беше по-интересно ние въобще не ходихме към хладилниците където е водата. От там едни разправиии на камерата не можели да видят нищо и т.н. всичко се размина ама срама който остана не е толкова лесен за преглъщане. вярно че има шкафчета ама на половината и повече няма ключове, а другите са вечно заети абе няма думи охранителната им система една система