зъболекарите : Лекари

зъболекарите

Една от най-благородните професии. Но има много лекари, у които няма и капка благородство, всичко е комерсиално и отдавна са забравили за Хипократовата клетва. Много пъти ние заплащаме цената на това безразличие с живота си или с живота на наши близки. Споделете, ако сте се сблъсквали с такива личности. Изобличете хората, продали благородната кауза да лекуват и спасяват човешки живот.

зъболекарите

Мнениеот luna на Чет Окт 23, 2008 11:14 am

Като видях категорията се сетих за един зъболекар. Кабинета му е м/у Ситняково и Цариградско шосе. няма да споменавам имена :| За едно кариесче два пъти ми праска упойка, за да не му шавам. Направи ми дупка между зъбите, на въпроса така ли ще бъде това каза, че нямал в момента не знам си какво, но пак да отида след време. Зъбчето не след дълго започна да боли, скъпата пломба почна да се рони и падна, като отидох на друг зъбар, се хвана за главата - вече 3-та седмица не може да го оправи.кажете ми кога ще се оправим :?: :!:
luna

Re: зъболекарите

Мнениеот fifi на Чет Окт 23, 2008 11:17 am

Истина е, че лекарите много грозно се настървиха за пари напоследък, обикновено без да им пука за пациентите или пък да имат добри медицински познания. Примери - бол... могат да се разказват безкрайно.. Разбира се, хора разни, но в момента лекарите в БГ са наред с таксиджиите и адвокатите по степен на презрение от народа..
fifi

Мнениеот ne_4ovek на Пет Окт 24, 2008 10:23 am

според мен политиците убедително водят класация по презрение..но и ти си си права.а за зъболекарите какво да кажем има и добри разбира се,които си държат на реномето и името и не могат да си позволят такива изпълнения но разбира се за такива услуги се плаща доста....
ne_4ovek

Мнениеот mareto на Пет Окт 24, 2008 12:02 pm

като видях споменаването на зъболекар се стеих, че на една моя позната наскоро и правиха коронка на зъба, но в един прекрасен момент скоро след това коронката се отлепила. Отишла за рекламация при същия зъболекар, но той не искал да и поправи коронката ами и казал че ще и направи една пломба безплатно :o :shock: Питам се кое е общото между коронката и пломбата :?: :?: Тя съответно отишла при друг зъболекар, след като предния криво ляво и поправил коронката и зъболекартя я попитал от 10 год. ли я има тази коронка? тя била втрщена от въпроса нормално според мен казала че е на няколко месеца и зъболекаря се учудил доста. чудя се докога ние ще даваме мило и драго за здравето за него финанси не се пестят, ами ще продъкжават да ни пре*****т извинете за израза ама си е така. Все някога трябва да има справедливост :!:
mareto

Мнениеот oparen на Вто Окт 28, 2008 12:46 pm

А бе и аз попаднах на една лъскава хубавица зъболекарка, не е за разказване! И кабинетът лъскав, и гласчето й едно медено... Със скоростта на светлината калкулираше цифри за услуги дето съществуват само в ума й! Ама да ви кажа, абсолютна математичка. Виж, за другото - давай пари и не питай! :roll: Срещу парите си не получих нищо. После се оплаках, ама кел файда. Разбира се, ние, пациентите сме си виновни. Не можем да се оставяме така безхаберно в ръцете им. :shock: Трябва ни някаква наша информация за защита. Трябва ни предупреждение и съвети. Кой какъв е. :geek: Ние сме си шаранчета де. :D
oparen

Мнениеот mitencety на Вто Окт 28, 2008 2:26 pm

ама защо в нас да е проблема и да сме ние шаранчетата като е нормално да отидеш на доктор да си платиш и да очакваш някаква коректност която има на запад..искам да кажа че майка ми имаше проблеми със зъбите и трябваше да и се изградят нови почти всичките.отиде при най-реномираният зъболекар в града ни.работата му беше безупречна и той каза че ако до 10 години има някакъв проблем с тези зъби ще и ги оправи безплатно...значи може да са коректни..
mitencety

Мнениеот Zoia на Съб Ное 08, 2008 6:35 am

Мойка ти е имала късмет. И аз отидох при на най-реномирания, но ми извади здравия зъб. Не ми се обяснява какви болки изживях. После каза, че снимката не била качествена. Ама я видя със закъснение, а на мен това ми струваше много.
Zoia

Мнениеот ne_4ovek на Пон Апр 27, 2009 9:21 am

:D един зъб, колко пък много да ти е струвало :D :D :D :D :D
ne_4ovek

Мнениеот Monna на Чет Апр 30, 2009 4:40 pm

на мен 1 зъб ми струва 138 лева, как ти се вижда :cry:
Monna

Мнениеот ne_4ovek на Пет Май 08, 2009 4:09 pm

хехехеххехеххехе да ти дам номера ми, ако имаш нужда аз ще ти го оправя за 10 лв. :D :D :D :D
ne_4ovek

Следваща

Назад към Лекари