подмамващ сайт : Сайтове

подмамващ сайт

Освен всички изброени злоупотреби в по-горните медии, в днешно време сайтовете могат и да предлагат стоки онлайн. Много от тях са напълно коректни и улесняват нашето ежедневие, но много, скрити зад анонимността, ни пробутват боклуци. Ако знаете кои са ...

подмамващ сайт

Мнениеот fifi на Сря Апр 22, 2009 10:35 am

Искам да ви предупредя за един сайт- www.fabrikverkauf.com
Попаднах чрез гугъл там, не си спомням вече какво търсех.. Естествено се подлъгах и се регистрирах, за да ми даде достъп до сайта, потвърдих, че съм съгласна с условията, след което чрез е-майл трябваше да потвърдя регистрацията. Когато получих е-майла прочетох всички условия, видях че ми искат 60 евро за 6-месечен "достъп" и не натиснах линка за потвърждение на регистрацията. Не направих Kündigung в рамките на един месец, защото счетох, че след като не съм потвърдила регистрацията, то тя е невалидна. ;)
Все пак преди месец получих е-майл, подканващ ме да си платя сумата. :o
Има и други опарени от сайта, никой не си е платил и на никого нищо не са му направили досега. И не се тревожа особено много... Описах случката, за да бъдете нащрек! и да кажете дали на вас или ваши познати се е случвало същото.
fifi

Re: подмамващ сайт

Мнениеот ne_4ovek на Пет Май 08, 2009 4:11 pm

ами да има такива сайтове ама те няма как да ти направят нещо щото за да си платиш ти искат номер на кредитна карта сигурно, както по принцип стават плащанията в нета... ама ти можеш да им дадеш само един..... :D :D :D
ne_4ovek

Назад към Сайтове