самозабравили се сервитьори : Служители, непопадащи в горните категории

самозабравили се сервитьори

Има много служители, които могат да ни карат да се чувстваме ПРЕЕБАНИ и да няма категория за тях. Това не означава, че те по-малко вгорчават живота ни. Просто в нашата страна има доста такива и ще разводним много категориите, затова останалите тук..

самозабравили се сервитьори

Мнениеот Monna на Сря Окт 22, 2008 5:38 pm

Малеее как ми развали настроението преди малко един ама направо бурсук. Оф,малко съм груба, но пък има защо. Имам празник днес и бях поканила две приятелки в "Лилавото". Уж престижно заведение, уж клиента цар, но накрая сервитьора ми обясни да ида да си разваля парите, че нямал да ми върне. Представете си, давам 50 лева, сметката 42 и той няма да ми върне. Искаше явно бакшиш, но пък 8 лева чак ми се видя много. Като му казах, че той е длъжен да ми ги развали, ги донесе след 15 минути и ми ги хвърли като на куче. Оплаках се на една уж управителка, която лицемерно ми обясни, че бурсука нямал вина, имал много работа, а и бил нещо болен. На излизане болният намери сили да ми скъцне със зъби и да ми каже да не му се мяркам в заведението. Ззначи моята вина се състойив това, че не нося дребни пари или че не давам бакшиш от 8 лева.
Monna

Re: самозабравили се сервитьори

Мнениеот mitencety на Пет Окт 24, 2008 9:24 am

ти пък не си ли свикнала на "цар българин"...какво да кажем повече случаи като твоя може би има стотици на ден...и на мен ми се е случвало само че малко по различно..платих сметката и трябаше да ми върнат 6 лв. сервитиорката се направи на ударена и около 5 мин не се вясна най-накрая дойде и ми даде 5.разбира се че ако ми беше донесла 6-те щях да и оставя бакшиш,но направо да си го вземе е малко нагло според мен...разбира се че имам някава култура на клиент и бакшиша е нещо задължително,но все пак такава наглост...моля моля..
mitencety

Мнениеот barni на Пон Окт 27, 2008 1:46 pm

няма да се съглася напълно с mitencety, защото бакшиша не винаги е задължителен. Ако си доволен от обслужването ама е имало случай както при monna сервитьора не бил на кеф негов проблем, да не е ходил на работа. На всички ни не е лесно но моля ви се като отида на кафе аз искам да разпусна а не да се чудя обслужващия персонал в какво настроение ще е :!: Смятат че не само а змисля така :?:
barni

Мнениеот lud_gidiq на Вто Окт 28, 2008 3:09 pm

ами който както го разбира.но наистина не е приятно да ти се карат в лицето и накрая да очакват нещо....няма как да стане.
lud_gidiq

Назад към Служители, непопадащи в горните категории