такси едно евро : Други в сферата на обслужването

такси едно евро

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

такси едно евро

Мнениеот fifi на Чет Апр 16, 2009 10:08 am

Пиша тук за да предупредя повече хора, да имат едно наум, когато си поръчват такси на тази фирма. Една вечер съпругът ми, брат му и още едно момче със съпругата си, която е бременна си поръчват такси на фирма 1 евро. Аз ги изпращам пред входа.Пристига кола,не помня точно каква марка беше.Колата беше карана от жена,която категорично отказа да ги качи тъй като били 4 човека,а тя нямала амортисъори.На въпрос,защо тогава я пращат,тя започва да вдига скандал и вика подкрепление. Пристигат 15 таксита, излизат хора и започват да бият съпруга ми и другите хора с него. Единствено мен и бременната жена не удариха. Викнахме полиция и подадохме жалба.След този случай се питам,къде живеем? И докога трябва да се търпи този произвол? :?: :?: :?: :?: :?:
fifi

Re: такси едно евро

Мнениеот mitencety на Сря Апр 22, 2009 7:48 am

да има много такива случай с таксиджии, който викат подкрепления при най-малкия проблем. Тъпи са като царвули ама и бързо се събират. Както казваше на времето учителят ми по математика: "Когато си тъп, то е завинаги"....
mitencety

Назад към Други в сферата на обслужването