фантоми таскита : Други в сферата на обслужването

фантоми таскита

Сервизи, автомивки, автобусни превози, таксита и много други, които би трябвало да улесняват нашия живот.

фантоми таскита

Мнениеот edin muj на Пет Окт 24, 2008 9:36 am

Един път изпраащах приятелката си на гарата и реших да си хвана такси на връщане, заради гадното време. Не съм подозирал, че е толкова трудно да си намериш такси в това време. Нямаше нито едно свободно, а хора постоянно прииждаха. Мобилната мрежа беше претоварена и нямах възможност да се обадя на някоя читава фирма. Реших да си хвана от стоянките отпред. Разбира се, се оглеждах за цените, понеже има доста тарикати, които возят за по две/три левчета на километър. Накрая спрях кола на “Евротакси” и понечих да вляза. Човека ми каза, че возел на 2лв - ако ме устройва - да се качвам. :shock: Пак погледнах ценоразписа, където ясно беше написано 0.59/0.69 дневна/нощна :shock: тарифа. Помолих човека, да ми каже имената си, за да подам оплакване срещу него.
Естествено отказа - не съм и очаквал друго…
Записах номера на колата, но за съжаление не записах номера за поръчки. В продължение на дестина минути търся информация за въпросните “Евротакси”, но все повече ми приличат на фирма фантом. Открих някакъв телефон, но като се обядя ми съобщава, че номера е несъществуващ…
Чудя се докога ще ни бръснат на сухо :?: :?: :?:
edin muj

Re: фантоми таскита

Мнениеот luna на Пет Окт 24, 2008 9:59 am

Ти на гарата ли го сбара тоя? Там повечето са на такива цени, това им е номерът. Чакат за неориентирани пътници, гости на града или за закъсали такива. Аз в близост до гари не се качвам на нищо - винаги минавам поне стотина метра в някоя посока, преди да хвана нещо.
luna

Мнениеот lud_gidiq на Пет Окт 24, 2008 10:14 am

аз пък съм попадал винаги на коректни шофьори на централна автогара ако става на въпрос де.е естествено първо питам до еди къде си колко ще ми струва но досега никога не ми се е случвало да ми кажат повече от истинската цена..имал съм късмет дано го имам и за напред :)
lud_gidiq

Мнениеот ne_4ovek на Пет Окт 24, 2008 10:18 am

мале с тази тема как ме сетихте как едно такси на фирма "ОК АВТОТРАНС" ме ошкури 24 лв. от плиска до овча купел..направо ми се завъртя главата като ми каза,ама аз съм си виновен като не гледам цените.....
ne_4ovek

Назад към Други в сферата на обслужването