gadni kom6ii : Гадни колеги

gadni kom6ii

На никого и с нищо не можете да помогнете, като споделите за гаднярите във вашата работа. Но поне ще ви олекне. А като видите колко много ги има, може би ще успеете да ги игнорирате и да се радвате на истински хубавите неща.

gadni kom6ii

Мнениеот Penata на Пон Окт 27, 2008 10:01 pm

не видях по-подходящо място и тук ще напиша. Които живеи в блок ще схване за какво говоря. Тече покрива, капе ми в хола. Правим събрание. Всичка викат да, трябва да се направи. Като взехме да збираме пари не искат да дават, нямали пенсиите малки и така до никаде нестигнахме. Разправям им че има закон за етажната собственост, за обшата собственост но нищо не хваща ред като се опре до парите. Не знам как ги решават тези работи в големите блокове. ние сме 10 апартамента и неможем да се спогодим. утре ще ходя по адвокати да търся савет. Дайте някои акъл ако сте патили. Знам че има закон нокато си живял30год с едни хора как да ги помъкнеш по садилищата. :? :? :?
Penata

Re: gadni kom6ii

Мнениеот mitencety на Вто Окт 28, 2008 2:19 pm

значи и моето семейство имахме същия вид проблем.от кумина ни тече и става черно петно на тапета..(искам да поясня че ние нямаме печка на дърва),но и на събранието се реши да се субират пари и да се оправи кумина.събираха се 3 месеца пари и един хубав ден домоуправителя дойде да ни върне парите защото другите не искали да дават и сега ние си патим и се сменят тапети на няколко месеца правят се замаски и т.н.
mitencety

Мнениеот elena на Вто Окт 28, 2008 3:58 pm

цяло лято ме нямаше вкъщи и когато се прибрах комшийката от долния етаж ми каза че и било течало от моята баня в нейната.казвам и аз че не може да е итина защото мен ме е нямало а тя наща наглата ми казва че ако имало някакъв проблем с трабите трябвало да ми се разкърти банята.викам и аз а ти ли ще ми платиш за нова баня??уникални наглеци нямам думи просто....
elena

Мнениеот vuleva на Сря Окт 29, 2008 8:31 am

И аз се стеих за една история с мои комшии реди време. Над нас се бяха нанесли някакви момчета които, усетили вкуса на свободата го дадоха много купонджииски. :lol: :lol: Всяка вечер в 10 часа са надуваше някаква ужасно долнопробна чалга. Тогава бяхме по на 23/ 24 години с мъжа ми и ни харесваха лудите фиести обаче имахме бебе на което хич не му се отразяваше добре шума. :D Чакахме ги една седмица да се усетят, но не стана. Една вечер на мъжа ми му писна и им спря тока. Сутринта в 6 им го пусна. Това лекарство им го даваше всяка вечер. Не беше редно обаче. Отидохме при тях и им казахме, че ние им спираме тока и имат две алтернативи– или ще продължаваме така всяка вечер, или ще разредят купоните. Един път в седмицата е напълно достатъчно, предупреждават ни да заведем бебето при бабата и всеки да се забавлява. ;)
vuleva

Мнениеот fifi на Сря Окт 29, 2008 10:09 am

И аз имам УНИКАЛНА СЪСЕДКА! Точно над нас живее. Една откачена баба, с още по-откачения си син (май на такива ни върви само ) Като правехме купони тая изливаше кофи с вода върху приятелите ми, които пушеха на терасата и ги псуваше. :evil: :evil: Дърпаше шалтерите на тока на целия блок, викаше куки и т.н..
Една сутрин след един купон, аз съм си легнала към 5, тя в 7ч надънила някакъв нечовешки метъл :o :o Много е отмъстителна..
Постоянно си тупаше гнусните китеници и губери през терасата и разни червени космарлаци се полепваха по чаршафите и влизаха в стаяна ни. Веднъж мама ги събра, сложи ги на един вестник и отиде да й ги занесе :P :P
fifi

Мнениеот Monna на Вто Яну 27, 2009 2:34 pm

мале, сдобих се и аз с едни гадняри, по цяла нощ клопат над главата ми. били си вкъщи и можели да си правят каквото искат. Ама той хазаина ще им види сметката, каза, че неплащат наема редовно. Да не го завлекат само, че невдъхват никаква надежда като ги гледам кви са марлячи. то каво ли ще ми помогнете...ама да ми мине яда. :)
Monna

Мнениеот ne_4ovek на Пет Фев 27, 2009 10:44 am

Въйййй тва не е истина. Наща домоуправителка направо се мъчи да ни гаври. Иска ни по 10 лв за вход на месец на човек!!! тва възможно ли е,или само на мен ми се вижда малко много?!?!?Та една сутрин си излизам аз от входа и я гледам наща красавица храни бездомните песове, които така старателно отглежда пред входа ( да го е страх човек да се прибере по тъмно) та храни ги с пастет...не знам сигурно другия път ще им даде и луканка,която вероятно е купена с мойте пари... :geek:
ne_4ovek

Назад към Гадни колеги