GET.bg : Сайтове

GET.bg

Освен всички изброени злоупотреби в по-горните медии, в днешно време сайтовете могат и да предлагат стоки онлайн. Много от тях са напълно коректни и улесняват нашето ежедневие, но много, скрити зад анонимността, ни пробутват боклуци. Ако знаете кои са ...

GET.bg

Мнениеот fifi на Сря Окт 22, 2008 12:53 pm

поръчах си скъп телефон чрез интернет магазина на get.bg , доставиха го със Спиди , оказа се повреден ,обадих им се и им го изпратих на следващия ден обратно след няколко дни ми го връщат със съобщение че го тествали и работел ! Да ама не ! Жалки измамници ! Отказах да взема неработещия телефон за които им платих 800лв. Пак разговори по телефона ,при които спокойно и арогантно ми обясниха да си гледам работата . :shock: От тогава 2месеца ни пари ни телефон. Бях позабравил ама те ми припомниха ,че живея в Абсурдистан .А пари се печелят ще го преживея , но някой ден такива гадове си го получават с лихвите !!!
fifi

Re: GET.bg

Мнениеот Monna на Сря Окт 22, 2008 5:42 pm

Тези са някакъв кошмар, на мен пък ми пълнят пощата със спам, че имах глупоста преди време да си поръчам от тях някаква батерия, дето трая 2 месеца, поне беше евтина. Какво ми пращат даже не знам, трия без да чета,ама много нахални.
Monna

Мнениеот mitencety на Пет Окт 24, 2008 9:27 am

мои приятели пък си пазаруват он-лайн от e-bay и всичко е много точно и коректно,няма некачествени стоки и засега всичко е ок....
mitencety

Мнениеот admin на Вто Окт 28, 2008 10:46 pm

Веднъж си поръчаах камера от IBay много изгодно . В Техномаркет струваше 3600 докато закупена от сайта излизаше окол 2000 лв. Да ама там пише че ценат е без зарядно. И ценат му допълнително 9,35 което аз тълкувам като 9 долара и 35 цената. Да ама не оказа че те го били написали по еди какъв си стандарт. И после след като си направил поръчката можеш да им го върнеш но 30% неустойка върху сумата. Подавахме жалби и ни върнаха парите. Но и там има измамници . Така че трябва внимателно да се чете всичко и да се гледа рейтинга на потребителя. Иначе самият сайт ясно в него грешка няма.
admin
Site Admin

Мнениеот Monna на Съб Дек 06, 2008 1:50 pm

Тези пак ме заливат с някакви писма, не ги отварям въобще-през ден писмо, сигурно нещо ите ще ни баламосват за Коледа, но съм ги бутнала на спам контролата и това си е.
Monna

Мнениеот lud_gidiq на Пет Фев 27, 2009 11:25 am

Един приятел си поръча часовник от Ebay и чака той,вика ми много готин,много тънкана го взех,пристига той един ден с нов часовник викам му аз колко е часа? той ми вика 2 без 15,поглеждам моя показва 2. викам абе ти свирявал ли си го и той ми вика мн ясно.вечерта пак го базикам колко ти е часа,той поглежда часовника той спрял... и така не работи навива го ама пак не показва времето както трябва. шанс :D
lud_gidiq

Мнениеот vuzell на Чет Апр 02, 2009 9:38 am

Технически стоки, особено втора ръка, не купувайте дистанционно.
Може да се купува само директно от сайта на производителя.
Ако има нещо нередон - те имат грижата.
Но когато една стока е отишла втора ръка - явно има причина за това.
Естествено те няма да ти кажат или ще премълчат проблема - и така евтиното става скъпо.
vuzell

Мнениеот Maria74 на Чет Мар 25, 2010 5:59 pm

Днес тези момченца ме изкараха извън кожата си, затова ще оползотворя свободното си време (което в момента ми е дори в излишък) да напиша мнението си за тях навсякъде, където може - дано поне помогне на хора, които тепърва се чудят, дали да поръчват от тях.

Супер невъзпитано държане имат тези хлапенца, а че са лапетии е ясно от елементарния речник,който използват, от глупаво замаскираните мнения в нета, които украсяват оплакванията за тях и от незнанието им как се обслужва клиент и колко лесно е да се загуби клиент.

Днешната случка е следната:
Омръзна ми всяка седмица в пощата да ме заливат готините им промоцийки, та решавам да върна писмо с текст \"отпиши от бюлетин\". Какво да видя, обаче? Писмото-спам пуснато от адрес no-replay... Хубаво. Намирам техен официален мейл и пиша следното писмо:

Не желая да получавам повече писма от вашия бюлетин!

По закон сте задължени да поддържате в писмото си бутон, с който човек да се отпише. С удоволствие ще информирам за това Асоциацията за защита на потребителя.

Отговора на сладурите:
Влезте в профила си и ст отпишете.

Няма такова нещо за бутон.

TeodorPavlovich
http://www.get. bg
http://www.bid. bg

Моят отговор (вече изтрещяла от наглостта им):
Настоявам да изтриете адреса ми от вашата мейл листа! Не ме карайте да си търся правата чрез инстанции! Профила във вашия сайт отдавна съм забравила.

Ако още веднъж получа спам от вашето нещастно предприятие, ще се постарая да си имате неприятности, нямало такова нещо, я да прочетете закона или поне питайте адвоката си, ако имате такъв.

Аз си знам правата и също знам, че сте длъжни само с едно връщане на писмо към вас да ме извадите от невероятната си реклама с досадни промоции, спамери недни.

И какво получавам! Всеки нормален търговец би използвал строг, но възпитан стил и решение, което да уталожи конфликта, аз лично бих изпратила мигновено профила и паролата, за да може човек да си свърши работата, ако не ща аз да му я върша... Но не! Ето милото отговорче:
На комплексирани хора, никой не може да помогне.

TeodorPavlovich
http://www.get. bg
http://www.bid. bg

Еееей, алоооУ! Ние тук да не си чатим с вас в някой сайт за запознанства, мило! Кой доколко е закомплексиран не е работа на продавача да съди и да дава мнение. Как си позволяваш да водиш война с клиентите си, сладък?

Най-интересното е, че лицето, с което съм си писала, е от висшата администрация на сайта, ако не и собственик (малеей, колко трябва да си изпаднал електронен магазаин, за да контактуваш с всички клиенти, да приемаш и координираш поръчки, да отблъскваш нападките на недоволни клиенти в нета - и всичко това сам-саминък, с помощта на още 1-2 приятели!!! Ако той е и собственик, направо много жалка работа, мнооого...

И накрая, нека да опиша опита си като клиент на Гет.бг - беше преди около 6 месеца, за пръв и последен път.

Поръчвам 2 парфюма. Описани като оригинали - \'кълнем се, вярвайте ни, и т.н.\" Единият ми беше за подарък, затова се свързах по тел с тях, за да се уверя, че до 4 дена ще си го получа - за да мога да го подаря, все пак. Както и да е, по тел. след необяснимо за мен прехвърляне на различни лица, някой накрая разсеяно ми заяви, че да, ще го получа след 2 дена дори.
След 2 дена, стоя си аз вързана вкъщи - няма никой. Звъня: отговорът беше, че утре ще пристигне поръчката. ОК. Чакам си аз и на следващия ден, никой, братче. На 4 ден се обадих да кажа, че за съжаление отменям поръчката, тъй като вече не ми трябва, да не се разкарват. Вместо да се извинят, ония ми се обидиха и казаха, че доставката е по път (ааа, да не забравя - в електронната им проверка на статуса на поръчката тя си беше по път вече 3 дена!!! Съжалявам, но живея в София, не е да кажеш - на Калиакра, че да се бави толкова!)
Отговорих им, че в 16 ч излизам и ако не дойдат парфюмите дотогава, да си отменят автоматично поръчката. В 14 ч някой ми звъни по телефона и с глас на пребита мутра от дълбините на някое дере се чува само следното: на етажа съм - и затвори. Аз, докато разбера кой и за какво е на етажа, на кой етаж въобще, мъжа ми отвори вратата и там един невъзпитан неизбръснат дядка му се скарал, че много дълго се бил лутал из квартала ни докато ни намери. Мъжа ми само му отговорил: ми че що не звъниш по телефона, явно имаш такъв. Дядката казал, че сметката си я плащал той и затова....

За капак отгоре, парфюмите бяха... нямам думи направо как лъжат тез момченца, че са оригинали - изветряват се БЕЗ СЛЕДА за няма и час! Но без и намек от някакъв аромат! За по-ниски цени съм ги взимала от американски сайтове - траят си стандартно 2-3 дена. Ама този път ми трябваха спешно и реших да не чакам. Повече няма да повторя - да плащам 3-4 пъти увеличена цена за боклук я турски,я арабски.

Хора-търговци! Ако някой реши да отвори електронен хипермаркет, който да конкурира ГЕТ.бг, не се чудете, а направо действайте! Само трябва да поемете телефоните на куриерите си и да наемете 2-3 мили момичета да обслужват на телефона. Клиентите на Гет.бг ще са ваши!

А който е мазохист и желае онлайн поръчката му да се превърне в едно неприятно изживяване, нека да рискува... при момченцето-човекът-оркестър. Със самочувствие на господ-бог може да ви засипе с обиди и да ви направи нелицеприятен психо-профил на комплексите ви.
Maria74

Назад към Сайтове