Globul : Магазини

Globul

Некачествени стоки. Стоки с изтекъл срок на годност. Ненормално отношение на служители или охрана.

Globul

Мнениеот maniak на Чет Авг 06, 2009 8:47 am

Закупих телефон от Глобул София -Сити Център 4-ти път го нося на ремонт с едни и същи дефекти и единя път ми го върнаха с повредена слушалка и след подаване на жалба ми я замениха с нова.Но сега са ми шчупили панела в сервиза и ми бавят телефона .Мина 30 дневния срок и трябваше да ми дадът нов.Но отказват а с днешна дата е 23ден след истичане на 30 дневния срок за сервиз а телефона не ми е готов а и нямам нов .И служителите от магазина отказват да ми садействат за замяната с нов вече от 6-месеца съм без телефон и затова желая да ми бадат варнати парите.
maniak

Re: Globul

Мнениеот badema на Чет Авг 06, 2009 8:53 am

подножих си договора с оператора globul при което ми беше обяснено че през следващите 6 месеца 6е полочавам по 500 мин за разговори с приятели и 500 мин бонус така и стана ,но никои не си направи труда да ми обясни че става въпрос за 6 календарни месеца а не фактурни при което аз си мисля че са фактурни защото когато се обаждам за проверка на минути ми пращат sms в които пише имате използавани едиколко си минути от 500 мин за приятели и ооо използвани от промо пакет и аз си мисля че имам 1000 мин а се оказва че имам 500.
badema

Назад към Магазини