televiziq : Телевизия и Радио

televiziq

Невярна реклама, която ви е подвела. Неистинска информация, касаеща вас или ваш близък, или познат. Манипулиране на общественото мнение, за което сте разбрали. За всичко това може да соделите тук.

televiziq

Мнениеот lud_gidiq на Пет Сеп 26, 2008 11:33 am

napravo se 4uvstvam preeban kato si pusna Tv-to.cql sledobqd davat nqkakvi latino sapunki ili drugi seriali,koito sa stiganali "samo" 4567 epizod a ima o6te tolkova. :geek: ve4erta e o6te "po-dobre" Big brother 4,dancing stars v "nai-dobriq" slu4ai.a nai se radvam na novinite na "mai4in" ezik v 16 4asa.tva go nqma nikude drugade po sveta,po nacionalnata televiziq da ima novini na TURSKI :!: :!: :ugeek: :!: :!: :!: :!: aide opravete se malko,koito iska novini na turski da si hodi v Turciq da si gi gleda. :!: :!: :!:
lud_gidiq

Re: televiziq

Мнениеот mitencety на Пет Окт 03, 2008 8:24 am

xaxaxaa ti si mnogo zle nastroen protiv turcite bre.. :D :D :D a za tva televiziqta si e vqrno.golqma skuska e.. ;)
mitencety

Мнениеот ne_4ovek на Вто Окт 07, 2008 12:07 pm

Ей хора погледнете от добрата страна поне няма вече "дързост и красота" :D :D :D
ne_4ovek

Мнениеот mareto на Чет Окт 09, 2008 12:55 pm

и телевизията ни е една. По новините ако си пуснеш новините по битиви, нова или бнт може да научиш няолко различни варианта на новината. Информацията как им се разминава не мога даси обясна или пък ако стане нещо голямо се говори само за това пускат се извънредни емисии и сумати още глупости :o и изпадаш в нервна криза само като седиш и ги слушаш. Да речем ако има мач Левски ЦСКА то не е вечно дерби не са кръвопролития и кой е виновен за настървяването на агитките та хората да се изпопребиват на тези мачове е ТВ и вестниците. те до такава степен настървяват агитките и после ходат и снимат и им дават сеира :shock: не знам може и да не съм права, но така си мисля телевизията си е един манипулатор кой каквото ще да ми разправя. ерзбира се ще се радвам да чуя някой друг по тоз въпрос. :D
mareto

Мнениеот mitencety на Чет Окт 09, 2008 3:58 pm

съгласен съм че телевизията е абсолютен манипулатор.представят се новините както му е изгодно на някого,префасонират се нещата за да може да се заблуждава масата.като се дават убийства катастрофи и т.н се опитват да накарат народа да "забрави" за своите проблеми и да с рече "абе виж на хората какви лоши работи им се случват"..поне аз си мисля така де..кажете и вашето мнение?? ;)
mitencety

Мнениеот vuzell на Чет Апр 02, 2009 9:46 am

Всички телевизии са създадени с комерсиална цел - заради рекламите.
Затова главната им задача е да привличат зрители (това искат рекламодателите).
А събирането на зрители става със скандали и ужасии (кого изнасилили, убили, окрали ...)
Това е наука - как се привлича аудитория - със сензации.
Къде сте чули да Ви учат как да спестите, как да спечелите, как да успеете??
Къде е сензацията в това, пък и защо им е на рекламодателите да можете сами да се справяте?
Затова напоследък телевизия гледат най-вече пенсионерите.
Останалите контролират живота си като си търсят каквото ги интересува в интернет.
Това правете и вие. Така гледаш точно това, което искаш.
vuzell

Мнениеот furgei на Сря Юни 17, 2009 11:25 am

ne_4ovek написа:Ей хора погледнете от добрата страна поне няма вече "дързост и красота" :D :D :D

е как да няма явно не си гледал рано сутрин БНТ :D :D :D :D актьорите още са живи :D :D
furgei

Назад към Телевизия и Радио