zavist : Гадни колеги

zavist

На никого и с нищо не можете да помогнете, като споделите за гаднярите във вашата работа. Но поне ще ви олекне. А като видите колко много ги има, може би ще успеете да ги игнорирате и да се радвате на истински хубавите неща.

zavist

Мнениеот katerina на Нед Окт 12, 2008 6:51 pm

Goliama zavist gi hape niakoi ot na6ata kancelaria. Donesoha mi edno palto ot Italia i predstaviate li si , namazali mi iakata s ket4up. Kazvam na 6efkata, ama i tia edna zaguna i me pita Ami az kakvo da napravia? Kak kakvo i vikam az,vzemete meri. Kakvi merki i sre6tu kogo me pita tia. E tova move li da e 6ef :x :evil: 6te vzema utre da nacapam i az na niakogo drehite pak da vidim kakvo 6te stane togava.
katerina

Re: zavist

Мнениеот mitencety на Вто Окт 14, 2008 11:46 am

така е при хората винаги има завист и винаги е имало а и винаги ще има.това няма как да го променим..не им обръщаи внимание и така те сами ще се сетят че са под теб...
mitencety

Мнениеот katerina на Вто Окт 14, 2008 3:33 pm

Blagodaria za ute6enieto :) Oba4e kogato si s edna zaplata ot 320 leva i se sdobie6 nai posle s edno sviastno palto ne ti e dobre ako niakoi ti go sasipe samo za6toto go iade zavist nali????? :(
katerina

Мнениеот elena на Сря Окт 15, 2008 12:39 pm

ами явно ти завиждат защото те не могат да имат такова.казвам ти го като жена но ти сигурно и сама се досещеш.как ти ще имаш нещо,което те нямат.... ;)
elena

Мнениеот mitencety на Сря Окт 15, 2008 12:42 pm

това са някакви абсолютни комплексарки така че какво им се връзваш.то сигурно ти звучи тъпо,щото ако бях на твоето място сигурно щех да съм ги набил,ама не им се давай явно си повече от тях.покажи им го... :)
mitencety

Назад към Гадни колеги